![]() |
Ford Taunus 2.9 V6 Cosworth - El torro
8 Attachment(s)
Ce parere avetzi de vechitura la care lucrez acum?
|
spor la munca si sa faci ceva frumos. in primu rand da jos proiectoarele alea... fa-o o masina simpla, frumoasa, nu un kitch prea des intalnit pe strazile noastre. Daca poti o lasi in jos, niste jante si o vopsea frumoasa... fara 154353 prize de aer si spoilere \"rieger\"
|
vad k esti pus pe treaba.multa bafta si asteptam rezultatul :wink:
|
spor la treaba, asteptam rezultatul
|
man..... :D ....ce le faci la portiere? :D
|
Cred...ca le face fara Deschizatori...cum era masina aia la Timisoara...dak stiti...nu stiu ce era...cert e ca avea faruri de Octavia noua...
|
uuuuuh, shaved doors pe vechitura asta, iar asta vad ca este abia inceputul.
abia astept sa vad ce ii rezerva viitorul. |
fuck! ce dreq faci la capota aia? STOP! sau e prea tarziu? o prelungire cu pleoape oblice? shit! mai ai vreo capota buna? o sa o inlocuiesti nu e asa? sigur capota aia e o gluma. sau macar o iluzie optica.......
|
...
mah omule ... deocamdata e frumoasa mashina... sa vedem rezultatele ... o sa iasa ceva marfa sper ... nu ce vad peste tot pe strada ... bafta ...
|
gata mashina? te-ai saturat de ea?
ma gandeam eu ca nu te numeri printre curajoshii care ingroapa bani in fiare |
Re:
Quote:
Please, ala care faci masina asa mai tine-ne la curent. |
Re:
Quote:
|
eu doar as vopsi-o frumos, as pune niste jante mari si as cobori un pic garda la sol... real clean.
|
eu am vazut`o personal, usile se deschid cum se deschid, da porbagaju...iti bati copii
masina , daca am inteles eu bine ce mi`a spus driveru, o sa aiba niste jenti pe 15, le`am vazut is mijto, o sa aiba un volan adevarat, ceva scaune, etc etc, si motoru va asig ca o sa poata umpic :d american muscle :d trust me |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning