![]() |
Jantele care vin cel mai bine pe golf 5
hai salut . baieti vreau sa`mi cumpar niste jante . am un golf 5 si are jantele lui de la comfortline vreau sa imi pun ceva frumos custom si nu imi dau seama ce ar veni frumos . daca aveti ceva poze sugestii pls ziceti . masina e argintie .. daca e nevoie postez si niste poze cu ea , acum nu am da oricum ca VW owneri multi sunteti cu golf si poate imi dati si mie niste idei de jante .. mi-ar placea unele negre da nu imi dau seama cum stau pe masina .. m-am uitat la multe configuratorare da altceva e cand vezi direct pe masina . Astept sugestii :D
|
Re: Jantele care vin cel mai bine pe golf 5
eu am vazut o gramada de golfuri cu jantele schimbate si sincer parerea mea e ca cele mai potrivite si frumoase sunt cele de golf 5 gti...dau cel mai bine pe masina....multa bafta
|
salut, si eu m-am tot intrebat ce ar arata bine pe golf 5, si trebuie sa fiu de acord cu bogmotorsport, jantele de G5 gti. am vazut recent in bucuresti cu ocazia 4t days un G5 cu jenti de GTI negre, dadea f bine pe masina. Eu m-am mai gandit sa imi pun ceva cu spite rare, negre.... succes
|
3 Attachment(s)
doar o idee ...
|
misto astea .. se vad bine :) ce jante sunt ?
|
1 Attachment(s)
dupa mine astea merg cel mai bine ..acum fiecare dupa preferinte:D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
black power :)
|
belea rau , keskin sunt . acum ideea e urmatoarea .. de unde le cumpar ? :))
|
Intra pe www.golfmkv.com pentru fotografii iar pentru a cumpara faci o cautare dupa marca de jante dorita.
Sunt foarte multe magazine on-line. Inceraca tmtuning.com, **********, *******************.ro etc. |
3 Attachment(s)
Cam asa ceva .
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning