![]() |
Vreau sa cumpar o masina !
(am vre-o 19 ani si) vreo 10000 de euro , si vreu sa imi iau un golf 4 sau un passat . nush la care sa ma hotarasc , sfatuiti-ma si pe mn va rog frumos !
Ar mai fi ceva , la ce ar trebui sa fiu mai atent cand mah voi decide , problemele cele mai des intalnite ! |
Re: Vreau sa cumpar o masina !
dai dovada de enorma originalitate mai ales cand spui ca vrei g4 sau passat
sigur vrei asa ceva? nu vrei ceva mai tineresc? |
Quote:
|
totusi...nu doar golf si passat exista pe lumea asta...alte modele nu te atrag? totusi, eu as alege golf
|
Quote:
daca vrea sa-si ia passat sau golf macar sa ia un benzinar. asa ar fi si el mai original. ca de 1.9tdi m-am saturat si nu sunt singuru. |
ia-ti honda civic ep 1 :D gasesti vreo cateva pe mobile.de
|
Quote:
deci ? parerei despre ceed ? :) ( cu modificarea ca sunt 109CP desi nu cred ca este o mare diferenta intre 105 si 109; sunteti liberi sa ma contraziceti ) |
e kia... mie nu-mi inspira mare incredere marca asta...dar arata mai bine si e mai dotata decat golful.
|
ei zic ca ofera garantie 7 ani .. da-ti seama ce super masina este :lol:
|
Quote:
|
Vrei limuzina second sa agati parasute/repara parintii in caz de se strica sau una noua in care agati fete/se repara pe garantie?
|
Lasati omul daca ii place golful , dc ii sariti in cap?Si daca il vrea TDI ce?...te deranjeaza cu ceva?
Alte variante in banii tai ar fi Hyundai I30, e vreo 11000,iar daca vrei SH...uite-te si la Opel Astra H , Megane .... s-ar putea sa gasesti ceva ok ... si sunt mai actuale decat un golf 4... |
Aygo/C1/107, Suzuki swift, Colt si altele. Depinde ce vrei, mare second, mica noua :)
|
Quote:
cat despre j.v.l.: daca nu cunosti regulile acestui forum nu mai posta aici. ia intreaba un moderator si ai sa vezi parerea lui. fiecare om, cand doreste o masina, isi deschide un topic. aici se vorbeste despre cel care vrea golf sau passat. nu despre cee'd-ul tau. asa ca da-i tu un back apasa pe new topic si scrie acolo "vreau kia cee'd - sfaturi":lol:. crede-ma ca asa e bine. |
Quote:
Sa revin la topic cred ca e mai inteleapta ideea de a lua un Golf e mai usor de manevrat e mai mic mai nou si mai dotat decat pasatul in banii astia. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning