![]() |
Pentru FANATICII Skyline
2 Attachment(s)
Cei cu adevarat pasionati de RACING stiu ce masina adevarata e Nissan-ul SKYLNE
Mai este un topic pt. cei pasionati de nissan si am pus mai multe poze acolo , dar am sa le pun si aici |
Am citit pe un site , ca recordul de viteza pe drumuri publice e detinut de un nissan skyline.Acum nu stiu cat este de adevarata sau falsa aceasta afirmatie. :!:
|
Eu pana am vazut-o in 2fast2furious nici nu stiam ce-i aia Skyline,eu credeam ca Supra e cea mai tare.Iata ce am gasit pe adresa http://www.rsportscars.com/eng/cars/nissan_skyline.asp :
Type: Inline-6, Twin-turbo Displacement cu in (cc): 156 (2568) Power bhp (kW) at RPM: 276(206) / 6800 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 216(293) / 4400 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 245/40 WR18 Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 181.1 × 70.3 × 53.5 Weight lb (kg): 3672 (1666) Performance Acceleration 0-62 mph s: 5.2 Top Speed mph (km/h): 155 (250) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. Base Price: 1999 Nissan Skyline GT-R R34 - $89,500 (price is just informative) Cam scumpa mashinutza,cu un pic peste 40.000 cu tot cu taxe itzi iei Evo 8,dar se pare ca Skyline are rezerve mai mari pt un tuning la motor. Vedetzi ca mai e shi un concept 2002 Skyline p-acolo. Chestia cu recordul de viteza,nu shtiu ce sa zic,probabil era dopat serios. Oricum e o bijuterie 8) |
3 Attachment(s)
Am zis ca am sa mai pun niste poze asa ca...
|
3 Attachment(s)
Alte poze
|
2 Attachment(s)
Poze
|
3 Attachment(s)
poze
|
3 Attachment(s)
Poze
|
3 Attachment(s)
Poze
|
3 Attachment(s)
Poze
|
3 Attachment(s)
Poze
|
3 Attachment(s)
Poze
|
frumoase masini :lol: pacat ca sunt cam rare prin europa
|
Husky ai pus ceva poze, cred ca skyline-ul e un pitic pe creier la tine... lasa ca si la mine e acelas pitic :). Intradevar superba
|
marphaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
:shock: :shock: :lol: :lol: :shock: :shock: PS nici nu shtiam ca exista skyline asha vechi, ma refer la modelu albastru cu faruri rotunde... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning