![]() |
fibra de carbon
montez autocolant care imita mai mult decat perfect fibra de carbon .
il mulez pe orice : oglinzi , capota ,plafon ,stalpi ,bord , cu conditia ca suprafata sa fie perfect neteda . (autocolantul este 3M ,si are striatii . este nou aparut si isi merita toti banii) id messanger bucifer85 |
Re: fibra de carbon
Cateva poze ne-ar prinde bine
|
daca imita perfect vreau si eu pe capota si oglinzi..daca imita ca tot ce am vazut eu e nasol rau..
|
eu va pot ajuta cu orice piesa din fibra de carbon, nu autocolant sau altceva! pm pt mai multe informati
|
rpd sa ma ajute cineva cum pun niste poze ,pls
|
10 Attachment(s)
gata ! scuze pentru intarziere ,au venit si pozele
|
Cam cat costa 1 mp..???
|
1260 / 1000 este 80 E cu tot cu lipit ( asta ar veni pt o capota ,sau plafon ,de ex .
|
Colantul este laminat ?
|
Poti sa imi imbraci un vas espansiune,vas lichid spalare parbriz ? Daca da , da`mi un pret insa nu astronomic.
Totusi in alta parte identica folia/imitatia este 150 ron/capota indiferent de auto. Astept cu interes raspunsul tau. |
Quote:
Materialul de care zic eu nu este printat.(doar print-urile se lamineaza impotriva zgarieturilor si protectiei solare,UV , unde mai pui ca se aplica ,lipeste si mai usor fiind putin mai gros laminat) cel de care zic eu este 3M , nu il aduce oricine , si textura lui imita perfect fibra de carbon, ea fiind putin in relief. |
Quote:
ea se poate lipi dar exista riscul sa cada , si nu fac d-astea .... pretul nu pot sa ti-l dau acu ... referitor la folie ,as vrea sa o vad si pe asta , insa nu prea cred. voi tre sa mai tineti cont de un lucru ! - mana de lucru mi-a trimis un baiat o poza cu un bmw compact,care avea capota imbracata (cu permisiunea lui va pot arata si poza )in fine , print laminat , unde mai pui ca jos la grila era taiat si inadit. daca mie imi iesea asa nu luam nici un ban pe lucrare , sincer .... |
dupa niste discutii am obtinut un discount - 65 E -1260/1000 mm
|
unde ai atelieru?
|
Quote:
Dar in momentul de fata nu am material . Este pe drum, intr-o saptamana ajunge. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning