![]() |
Ford Focus 2002
Ford Focus Facelift Hatchback 08.2002 1.8 TDDI 90CP
4 usi, climatronic, geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite heliomate, proiectoare ceata, volan+schimbator viteze piele, ABS+ESP, jante aliaj, scaun sofer reglabil 3 poz, faruri reglabil electric, 4 airbag, toate consumabilele schimbate, distributia schimbata 132000Km acum are 170000Km, carte service, ITP valabil, accept orice test, impecabila, cea mai frumoasa:)), primul proprietar in Romania, vopsea originala, casetofon Panasonic + 4 Dif JBL +Subwoofer activ 70W(optional se poate revenii la casetofon original cu comenzi pe volan)*7600E negociabil, URGENT IM:rama_mircea 0724.700.419 |
Re: Ford Focus 2002
5 Attachment(s)
Am revenit cu pozele
|
am uitat computer de bord tot ce vrei ...inchidere centralizata, cutie 5+1, servo normal mai intrebati voi daca va intereseaza ceva
|
up nimeni interesat?
|
salut ! este inmatriculata, dar momentan as vrea ceva pe benzina cu motor mai micut ( k sare pretu` la motorina :( ) ... ma atrage oferta ta ( prima mea masina a fost Ford ) dar , momentan... ma mai gandesc un pic si sunt un pic nehotarat si cu masina mea - daca sa o mai vand sau nu...
|
sall ai timp de gandire pt ca nici eu nu sunt hotarat 100% adik daca nu gasesc ceva sa ma satisfaca deplin nu o mai vand. asa ca mai tinem legatura
:D |
Quote:
|
Up Pret Nou 7500e
|
un mondeo turnier.2002...2.0tddi te intereseaza?
|
da-mi mai multe detalii te rog sau un link sa vad masina
|
ma frate masinuta am vazut-o si este draguta. inrebarile mele ar fi urmatoarele:
1. daca a luat-o rugina (pt ca intr-o poza asa mi sa parut) 2. daca ai rezolvat problemele la pompa de motorina P.S. intra pe mess sa vb ca nu iti pot da PM ca nu ma lasa... |
URGENT NEGOCIABIL
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning