![]() |
Creatii Dr. ZOZO
10 Attachment(s)
va pun cateva poze cu un cady.
|
Re: zozo cadillac.
demential caddy-ul....:D
|
ce pot sa mai zic....il sustin pe bassu...:|
|
fi-ti atenti la poza a-2-a in oglinda ce imagine se vede....
Bravo ZOZO... ne-ai dat pe spate... Sa vedem si urmatoarele proiecte ca momentan vad ca somezi... :) |
Tare masina zozo!!!
dar sa vedem shi o creatie de anul asta...... ceva nou????? |
Masina a castigat cupe la 4TuningDay 1 apr 2006!
|
AUDI A4 By Dr.ZOZO
O ULTIMA LUCRARE ::))
CEVA OBIECTII? NU ESTE PUS INCA ELERONUL SI TOBELE CARE VOR FI DREPTUNGHIULARE 2 BUC PE MIJLOC. https://forum.4tuning.ro/showthread.p...49#post1448449 |
Re: AUDI A4 By Dr.ZOZO
in mare, arata bine
jantele strica toata lucrarea, nu da bine pe masina bafta! |
Passat 35i din fata, F360 din spate. Noroc cu rama de la numarul de inmatriculare si spoilerul fata de RS4 ca nu stiam ce masina e daca nu.
|
pana la urma s-au potrivit pe ceva rotile lui Sandu cu Passatu' verde:lol:. arata bine masina numai ca, dupa parerea mea, trebuia sa fie alta culoare in loc de portocaliu. Spor la treaba in continuare!
|
AUDI A4 By Dr.ZOZO
mda.....frumoasa masina..Primul lucru care iasa in evidenta la masina sunt jantele....care place la toata lumea....Eu zic ca e unikata asa in felul ei...
Zoly nush ce are sub capota..... stock?...... |
dar e o masina numai pt asa ceva......Ai putea sa iesi cu ea in zilele insorite de vara dar cu prognoza meteo luata pe o sapt inainte...Daca cumva incepe ploaia ai pus-o :))
dar oricum Periculoasa...... "Dementiala" vorba lui Bassu.... |
are un obosit de 1.6i
|
Mai baieti baiatul spune ca masina lui valoreaza 12 000EUR ASA CA VA OBOSITI DEGGGEABA!!!!!!!!!!!!
|
vorba aia, cu 12k imi iau masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning