Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Filtru aer cielo (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/71219-filtru-aer-cielo.html)

l@uryo_bo$$ 17-03-08 18:07

Filtru aer cielo

Vreau sa imi pun filtru sport pe cielo si nu stiu ce sa fac, filtru lui original are o mufa si daca o scot mi se aprinde la borg ceva,cum sa fac??

D o n n 17-03-08 18:12

Re: Filtru aer cielo

laurio ala e cielo tau din avatar?scuze de offtopic,poti sa pui o poza cu el?

l@uryo_bo$$ 17-03-08 18:16

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1428876)
laurio ala e cielo tau din avatar?scuze de offtopic,poti sa pui o poza cu el?

Salut
Din pacate nu e al meu <:((>am gasit niste poze cu cielo si ala mia placut mie.
Al meu e acum am inceput sal tunezz:d

D o n n 17-03-08 18:29

pai fati topic prezinto....kiar daca nu e tunata...pt filtru baga id asta alecs_rg si vb cu el

l@uryo_bo$$ 17-03-08 18:37

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1428892)
pai fati topic prezinto....kiar daca nu e tunata...pt filtru baga id asta alecs_rg si vb cu el

OK Ms mult
Am sa ii fac poze si o so prezint.

BOGY26 17-03-08 19:28

filtru sport K&N..nu pune porcarii de 40-50 ron :!:

l@uryo_bo$$ 17-03-08 20:42

Quote:

Originally Posted by BOGY26 (Post 1428989)
filtru sport K&N..nu pune porcarii de 40-50 ron :!:

Ma bogy nu e vb de filtru pe care il pun.
Este vorba de cel de pe masina,cel original are o mufa cu un fir care vine de la motor si e prins in filtru,si dacal scot imi araca in bordca am prb la motor.

Geo_ZGA 17-03-08 22:36

ala e senzorul de aer. il scoti din carcasa originala a filtrului de aer, dai o gaura corespunzatoare in tubulatura noua, izolezi cu silicon (suprafata interioara sa fie cat mai neteda), cat mai aproape de filtrul de aer si ai rezolvat problema.
pune un filtru de aer bun, gen k&n, pipercross, green... nu te zgarci la bani. chiar daca unul "de firma" este in jur de 300 ron, pe cand unul "no name" este 50-70 ron... gandeste-te ce trebuie sa faca un filtru: sa filtreze! cel de 50ron sigur nu va filtra cum trebuie si iti va distruge motorul...

p.s: masina de la avatarul tau e cok-ul ;)

D o n n 18-03-08 09:59

scuze de offtopic...ce ma inebunit la masina aia de la avatar...e lumina stopurilor...cum de o are egala in ambele "camarutze"la mine abia se vad......

B-64-KTL 18-03-08 12:47

Donn vezi ca omu' a avut topic la ,,Masina mea"...parca:un cielo rosu (avea nick-ul COK). Cauta-l si vei vedea acolo mult mai multe, iar daca vrei lumina cum este mai sus vorbeste cu PTK ca el si-a facut.

B-64-KTL 18-03-08 13:01

Apropo de filtru: cine stie daca executivul are martorul de aer pe furtun sau il are tot pe carcasa?
Soryy de post consecutiv dar mi-au trecut cele 5 min in care putea sa editez.

l@uryo_bo$$ 18-03-08 13:34

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1429342)
ala e senzorul de aer. il scoti din carcasa originala a filtrului de aer, dai o gaura corespunzatoare in tubulatura noua, izolezi cu silicon (suprafata interioara sa fie cat mai neteda), cat mai aproape de filtrul de aer si ai rezolvat problema.
pune un filtru de aer bun, gen k&n, pipercross, green... nu te zgarci la bani. chiar daca unul "de firma" este in jur de 300 ron, pe cand unul "no name" este 50-70 ron... gandeste-te ce trebuie sa faca un filtru: sa filtreze! cel de 50ron sigur nu va filtra cum trebuie si iti va distruge motorul...

p.s: masina de la avatarul tau e cok-ul ;)

Ms mult.
Da masina de la vatarul meu e cok-ul

W R S 19-03-08 11:23

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1430396)
Apropo de filtru: cine stie daca executivul are martorul de aer pe furtun sau il are tot pe carcasa?
Soryy de post consecutiv dar mi-au trecut cele 5 min in care putea sa editez.

Executive poate fi si 8valve si 16 valve .

DOHC 16v are senzorul pe furtun
OHC 8v are senzorul pe cutie (cel putin modelele mai vechi stiu sigur)

Eu am avut filtru din targ , am castigat sunet , dar la capitolul acceleratie pierdeam ~1 secunda , am preferat sa-l scot .

BOGY26 19-03-08 15:59

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1432215)
Eu am avut filtru din targ , am castigat sunet , dar la capitolul acceleratie pierdeam ~1 secunda , am preferat sa-l scot .

asta am spus si eu...K&N este undeva la 150 euro +/-..dar isi face treaba :!:

Geo_ZGA 19-03-08 16:05

k&n este pana in 300ron, doar filtrul. kitul de admisie se poate face relativ usor, chiar si din teava de pvc. important este si unde il puneti, sa traga aer rece... daca trage aer cald, pierdeti in loc sa castigati. ideal ar fi sa se faca si o protectie si o admisie a aerului din fata... ideea o am, cand o sa o pun in practica pun poze ;)

All times are GMT +2. The time now is 19:53.

- Copyright 2026 4Tuning