![]() |
Al Meu Cielo
10 Attachment(s)
:evil::evil::evil:SALUTARE TUTUROR IUBITORILOR DE DAEWOO :evil::evil::evil:
Numele meu este Marius si sunt un nou intrat pe forumul acesta.Sunt din Oradea si am gasit aces forum acum 2-3 saptamani.Imi place ceea ce vad aici,sunt lucruri interesante care ma privesc atat pe mine cat si pe masina mea.Am aflat o gramada de chestii interesante care m-au ajutat foarte mult in viata de zii cu zii a masinii mele.Ca sa fiu si eu in rand cu lumea de pe aici m-am gandit sa adaug si eu cateva poze cu masina mea,pe care am tuningato putin cate putin copiind mai multe tuninguri facute de altii pe masinile lor.Sper sa va placa si sa imi spuneti parerea voastra.Va multumesc anticipat. |
Re: Al Meu Cielo
bine ai venit pe forum . mie sincer nu prea imi plac jantele
|
super masina.....bafta in continuare...acum intrebarile..
1).cum ai prins plasa intre proiectoare? 2)pe scaune sunt huse,sau ai schimbat tapiseria?cat tea costat? 3)pe usi la fel,ai inlocuit materialul sau ce ai facut? 4)cum ai prins boxa in usa? 5) cat te`au costat presurile? acum un sfat : da jos banda de pe faruri.... |
SALUTARE TUTUROR, 1)-am desfacut grilajul din plastic din 6-7 suruburi ,am taiat grilajul cu o panza suptire.Am decupat plasa si am strans plasticul inapoi cu suruburi 2-Pe scaune sint huse , sunt de dincolo 50-60ron(2007) 3-am un prieten care a lucrat la MNC? tapitare boxe pt masini el mi lea adus,am dat jos fata de usa am decupat partea abastra si pe urma aia neagra .Am luat o pensula si am dat un strat de prelandez si peoparte si alta.1-2 min lipire. 4-am taiat din suport 5-presurile 70-80Ron
|
si pe la noi nu gasesc huse dalea?mi se pare kam complicat sa prind plasa aia jos,intre proiectoare
|
Pe la noi nu am vazut ,sunt alte modele.plasa pare komplicat dar nu este.nu ai poze cu masina ta??????????????
|
1 Attachment(s)
uite ....cu masina mea am topic la masina mea daewoo/daewoo cielo uite o poza io am p[e interior pusa plasa....nu inteleg cum ai prinso tu...in ce suruburi alea...:D
|
SCUZE!!!!!! AM INTELES EU GRESIT ai plasa pe interior sau e zapada??pe exterior se decupeaza se da gauri si se prinde cu nituri.Ce tuninguri ai mai facut????????????????????
|
nimic ...doar plasa aia in grila..jos intre proiectoare....e plasa...cu chiciura pe ea:))in rest nimic de tunning....urmeaza acum primavara asta, stalpii negri,oglinzile negre....oricum ...daca vrei citeste topicul meu si nu o sa ,mai zici sa o tunez...ci doar sa o repar...app scuze de offtopic..sper ca nu am deranjat
|
IMI PARE BINE CA AM CU CINE SA VORBESC sa mai schimbam (experienta)
|
ma gasesti aici speady_bug_17
|
Bine ai venit pt inceput! Man, aici sigur o sa gasesti pe cineva aici cu care sa vb ;) Consola centrala e si ea imbraca in material? Pe usi ce este? Vinilin? Bafta in continuare.
|
Salutare (snapy) si nu numai ,pe consola e material tip (mocheta suptire) pe usi la fel. o intrebare???? am miros de benzina in masina de la o vreme.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning