![]() |
E36 - ....simplu
3 Attachment(s)
inca de la inceput vreau sa va zic ca masina apartine al unui bun prieten de al meu care m-a rugat sa ii deschid un thread cu prezentarea masinii pt ca el nu detine internet( da e de ras in 2008 ).
BMW 318is E36 1992,140 cai,filtru sport K&N,suspensii Eibach,kit-ul este unul Rieger,jentzi AWS 17",faruri eagle-eyes,stopuri cu LED-uri FK,evacuare Remus. |
Re: BMW E36....simplu si cu gust
Salut... draguta masina. Pragurile si oglinzile nu-mi plac deloc... in rest e OK! Ce ganduri are cu ea?
"faruri eagle-eyes" - tare asta! :))) |
da....asa is scrise in catalog , eagle eyes.... si asa scrie si pe cutie :D....planuri ce are? vrea sa o vanda sa cumpere una mai noua.....dar inca nu e batut in cuie
|
nu prea e ea cu gust,doar spoilerul fatza e riegger.spatele e lumma si pragurile am lapsus acum.stopurile si farurile + jantele....not fellin'...
|
Re: E36 - ....simplu
Nu e prea simpla.. si sincer.. nici prea frumoasa.. :)
|
asta e....:D
|
bai fratilor l-ati luat pe omul acesta tare de tot.sincer nici nu vreau sa critic si nici sa laud masina ta.un lucru respect:ca ai investit bani in ceva in care multi nu ar fi investit.Gusturile nu se discuta!Sa ai bafta cu ea si sa te fereasca de rele!:)
|
stopuriile si portbagaju clean.. sunt okay...
restu'.. poate pe alta masina.. alta marca.. ceva citroen :rolleyes2 |
Quote:
|
se vede ca s-au bagat bani in masina dar sincer as alege un paket m la orice ora in locul fibrei, de oglinzi nu mai zic nimic...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning