![]() |
Skoda Superb 1.9TDI(alexs307)versus VectraB 2.6 V6(Holysoul)
Am discutat si la ultima intalnire auto din Iasi,duminica ma intorc de la Bucuresti,cand ajungi in Iasi sunt dispus sa vedem ce si cum...numai bine.
|
vrei sa incerci o masina de 115 cp?dar numai daca ai un diesel competitiv....sau benzina.
|
nu vreau sa incerc nimic deocamdata in afara de ceea ce am discutat cu omul pana acum...am vorbit,am stabilit ca ne dam cand vine in Iasi...sa vedem cand va fi si ce va fi...
Deci:Superb 1.9 TDi aka Balena Albastra versus Vectra B 2.6 V6 benzina aka Holysoul power... |
aha .. da un pm ca la iasi am fost de fff multe ori de cand o aparut topicu asta :)
mentionez ca eu ma dau numai la legale |
:D Eu mentionez ca 1.9 TDI vs 2.6 i (cat de rosii or fi ele) nu au sanse !! :D Bine !! e adevarat ca sunt fan si in acelasi timp posesor de opel !!
Succes !! Asteptam result !! |
tdi-ul probabil e chipuit k-lumea eu nu ma pronunt pana nu vad ce-o sa iasa .
|
posesorul skodei mai da un semn de viata ... daca nu .. propun inchiderea topicului
|
s-a dat semn de viata...am fost 2 saptamani plecat din oras...vom vedea ce si cum...
|
HolySuflet :D Cand vii in Iasi sa dai un semn ca as dori (daca se poate si nu deranjez) sa ma dau si eu cu vectra aia a ta nebuna.Ideea este ca stiu ca sanse nu am,dar vreau sa vad cat de tare mi-o iau.Cu ocazia asta iti iei revansa...stii tu.. :D :lol:
|
Rezultat : prima oara mi-am luat-o nasol de la skoda
a doua oara m-a facut la limita Mie unu mi s-a parut ca a doua oara l-am facut eu la limita oricum nu prea conteaza .. ce conteaza e ca skoda aia numai balena nu e :)) M vs je = M o ramas oleaka in urma :D |
P.S. M o plekat primu ca de obicei ... pe distanta de 200m ma face sigur :)
|
HolySoul.....te rog specifica faptul ca am plecat \"primul\" dupa ce s-a dat startul,nu inainte de a lasa mainile in jos :wink: Sa nu zica lumea ca sunt un furacios de start :lol: Si apropo...imi pare rau ca iti spun...dar nu ai reusit tu sa-mi faci nici cu o vectra 2.6 v6 ceea ce ti-am facut eu pe aeroport :lol: Deci 90 de cai vs 170-180 cat ai,sunt f multumit de rezultat :D Si inca ceva...ai putea spune ca pe 300 de metri te fac,pentru ca foarte aproape de finish ai plecat racheta de langa mine :D Oricum am crezut ca stau pe loc,ma uitam la bord sa vad daca mi s-a oprit motorul :lol: Un shot de NOS mi-ar fi trebuit atunci :twisted: Felicitari BALENA ALBASTRA!!!FELICITARI HOLYSOUL!!
|
Re:
Quote:
|
zgb whatever n-ai decat sa ma faci si tu daca vrei sa dovedesti ceva . . :D
si nu mai compara tu motoru tau din nush ce an cu motor TDI NOU :D |
Re:
Quote:
Si n-am reusit sa-ti fac pe 400 metrii da pe 1000 metrii iti dau si eu rusine mai mare decat mi-ai dat mie pe aeroport . A ta e de oras de accelerari pe distante scurte si a mea e de drum lung , compari clase diferite :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning