![]() |
B-20-FCD Furia Albastra
2 Attachment(s)
Inofensiva dar totusi asa de agresiva , este o masina ce in scurt timp nu va mai arata asa , tin mult la ea si vreau sa arate bine , poate mai bine ca mine8)
|
Re: B-20-FCD Furia Albastra
imi place f.mult culoarea!dar ce planuri ai de viitor cu ea?dupa mine niste jante,folie si un pic coborata si totul ar fi ok.bafta in continuare la tunareala si sa vdm ce va iesi
|
Quote:
|
e varianta full???
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
pai poate daca ne-ai zice mai multe, unii dintre noi ti-ar zice unde gresesti (gandeste`te ca tuningul e o boala scumpa)
multa bafta cu proiectul |
Quote:
|
mai bine intrii pe sit-ul celor de la PILOT din pitesti si vorbesti cu oamenii.eu nu cred ca un esapament de Borla este doar de sunet.am citit si eu acolo si multi abereaza. chiar nu mi se pare imposibil sa scada consumul atat timp cat nu mai are catalizator si evacuarea gazelor se face mult mai bine.dar asta in conditiile in care mergi normal cu ea nu in forja.........
|
danny ti-am lasat un pm in legatura cu geamurile...
sunt mult mai ieftine decat ce ai gasit tu |
3 Attachment(s)
Prefer sa nu comentez...doar sa iti dau un model... e masina unui prieten... tot o solenza... bafta ;)
|
parerea mea...eu nu mi'as face pleoape....as face un bad boy look...vine f frumos pe solenza daca stii cum sa il faci..in rest...sa vedem ce tunareala faci :-P
|
da... ar arata frumos cu bad boy look ... bafta in continuare
|
Multumesc , maine am de dat bani , trebuie sa ii fac distributia
|
Quote:
|
Quote: