Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Parola YM! sparta (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/70910-parola-ym-sparta.html)

Alex2Fast4U 13-03-08 22:01

Parola YM! sparta

Acu seara cineva a spart parola de yahoo a unui prieten, vreau sa va intreb dak chiar ii posibil asa ceva si daca se poate face ceva in privinta asta (daca sunt printre voi care au mai patit din astea... plz help).

Dak stie cineva cum se poate recupera parola, va rog dati-mi idei.. :-s ca nush ce sa fac
Am incercat faza cu Forgot your password, da problema ii ca nu-si mai aduce aminte unele date din cont, si nu poate face nimic.

Daca puteti sa ma ajutati, va rog nu ezitati sa o faceti.

Ms anticipat :)

MariusM 13-03-08 22:13

Re: Parola YM! sparta

si eu am patit, am avut noroc ca a fost de la yahoo.... la forget your password trebuie sa sti raspunsul la acea intrebare... apoi ei iti trimit parola pe mail inapoi , bafta oricum ;)

ADY28 13-03-08 22:18

Quote:

Originally Posted by MariusM (Post 1423093)
si eu am patit, am avut noroc ca a fost de la yahoo.... la forget your password trebuie sa sti raspunsul la acea intrebare... apoi ei iti trimit parola pe mail inapoi , bafta oricum ;)

pai cum adica iti trimit parola pe mail?degeaba ti-o trimit ca tu tot nu o sti...
nu situ daca isi mai poate recupera parola,poate i-a facut vre-un prieten sau un coleg de clasa vre-o farsa!sa isi aduca si el aminte de unde a intrat ultima oara pe mess/mail si poate era vre-un apropiat cu el care i-a vazut-o si a schimbat-o!altceva nu stiu ce sa zic bafta

MariusM 13-03-08 22:31

adica trebuie sa stii toate datele referitoare la id pe pagila de la sign-in help si daca ti se potrivesc ai parola noua

MariusM 13-03-08 22:48

oricum sansele sunt aproape catre 0 sa mai poti face ceva :( eventual daca ai email alternativ

Gabi 13-03-08 22:59

MariusM, vorbesti prostii. Sanse s-o recuperezi, sunt, daca cel care ti-a schimbat-o e un lache care habar n-are de capu' lui. Si eu am patit-o cu parola acum 1 an si ceva. Am ajuns acasa, am incercat s-o recuperez, dar din pacate, cel/cei care mi-a/u schimbat-o, a/au schimbat si ceva date personale din contu' e-mailului.

Daca-ti stii data nasterii, codul postal si raspunsul la intrebarea secreta (date introduse la crearea e-mailului), iti poti recupera parola.

Alex2Fast4U 13-03-08 23:26

poi aia`i problema si la mine.. ca ala care a schimbat parola.. a schimbat si datele.. :( deci.. sanse aproape de 1 la 1000000 sa recuperez parola asa... am incercat sa le trimit mail la help center cu fostele date.. cu fosta parola.. ca daca ei pot verifica chestiile astea.. o sa vada ca totusi alea au fost datele inainte... si poate poate ajung la o intelegere cu ei.. :D

daca mai stie cineva niste modalitati (mici hackeri din romania) plz let me know :)

ms...

Psycho 14-03-08 07:47

in general nu o poti recupera ... facem si eu chestii d-astea in generala :) ... dar nu furam parolele .. nu-mi trebuiau .. le dezactivam conturile .. prinsesem o jmecherie de la yahoo ... si am ars 1 prieten care nu credea si binenteles pe tov. mea care avea cam multi prieteni in lista ei de mess .... dar de atunci .. nimic :)

kirin 14-03-08 11:49

sansa de recuperare = 0.
am avut o perioada cand nu mi-a mers contul principal 3 zile.am incercat cu forgot password,nu-mi primea datele.am contactat yahoo,aveam domeniu luat de la ei,am zis ca le trimit copie dupa credit cardul folosit la achizitia domeniului,raspunsul a fost : nu se poate,daca nu stii datele ... mult success in continuare.
dupa 3 zile si-a revenit singur ...

pHlow 14-03-08 13:55

am facut si eu porcarii d`astea... ideea e urmatoarea...faci un site care sa semene cu cel de sign in de la yahoo. Apoi sub diferite pretexte trimiti la lume... gen.. poze cu mine pe yahoo sau alte porcarii. Numai ca atunci cand dai sign in cu datele tale(user si parola), datele sunt trimise la proprietar pe mai. sau intr-o baza de date. 1 verifica codul sursa al paginii,daca isi mai aminteste sa fi facut asa ceva, si vezi la ce mail trimite. Daca gasesti totusi pagina pune-o aici si poate te ajut..

xenon_bn 14-03-08 14:55

de obicei mai ma loghez de pe calculatoarele prietenilor, sigur n-a lasat ym deschis ?

poate tipu cu pricina avea keylogger .....:???:

dragos002 14-03-08 20:23

Poate s-a logat prietenu tau pe o pagina skm... si hop asa a ramas fara email... daca isi stie toate datele si nu a schimbat ala nimic poate sa si-o recupereze....bafta

alexcump 22-03-08 21:04

o parola de yahoo se fura usor cu un keylogger....nu sunt detectate de toti antivirusi...eu am aflat multe parole....plasam un fisier in calc la victima prin yahoo adik simplu click and drag in casuta de converstie....Iar pe mail primeam toate converesatiile si parolele de pe yahoo care se logau pe acel calc ...

Dodo_998 23-03-08 21:19

se poate sparge.. dar greu de tot.. nu ma intrebati cum, ca nu stiu.. la mine au facut niste prieteni glume proaste, si au inceput sa dea massuri ca am murit, am facut accident.. de toata lumea ma suna pe la vreo 3 dimineata.. eu telefonul il aveam pe silent.. a 2-a zi.. ma intreba lumea.. ce-ai facut ma, n-ai murit ? :)

junior07c 24-03-08 06:42

shi mie mi-a spart cineva id-u shi nu l-am mai recuperat niciodata :D.se pot sparge f ushor cu niste scripturi dar dureaza putin..de recuperat nush dak il mai recuperezi dak nu iti sti datele personale :)

All times are GMT +2. The time now is 08:54.

- Copyright 2026 4Tuning