![]() |
Jaguar XF de la Galpin
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...90bafa72b5.jpg
Jaguar XF de la Galpin Galpin Jaguar, cel mai mare dealer Jag din USA, a decis sa scoata la vanzare un XF mai altfel, pictat in doua tonuri. Pe langa aceasta modificare, XF-ul "Galpin" are jante Forgiato de 22 de inci, potrivite ca si culoare cu ansamblul caroseriei, si geamuri fumurii. Galpin a "umblat" putin si la interior, la nivel cromatic, dar in mare constitutia lui e aceeasi. Ei bine, acum off the record, unii spun ca aceasta masina "nu e tocmai potrivita", invocand Drepturile Masinilor de la Haga...(nu exista asa ceva, dar ar trebui, pentru unele cazuri de abuz...) Hot or not? |
Re: Jaguar XF de la Galpin
HOT rau de tot:dribble:
|
superb .. frumos rau tare! bv bv
|
ORIBILA. Jante prea mari si total nepotrivite.. Au transformat o masina foarte classy intr-o masina urata si disproportionata.Ah si de ce 2 culori? Pana si tapiteria e urata si prost facuta..
|
au facut din jaguar de zici ca e nu stiu ce honda sau toyota...deci NOT :)
|
cam aduce a tiganeala, era mai marfa daca era o singura culoare ori neagra ori visinie parerea mea
|
Quote:
|
ce combinatie naspa.. mai bine o faceau neagra sau alba in totalitate :rolleyes2
|
o stricat dizainul la jacuarul ala clasic.. asta nu imi place....
|
Jaguar e asta?F urat!!!
|
frumoasa tare masina place la nebunie
|
Ce panarame de jante...zici ca e off-road la cat e de inalta:| ..macar un pic mai coborata...
|
Sunt fan Jaguar si mai ales S-Type, dar urmasul lui in aceasta varianta este ORIBIL!!!
|
mnmmmm....ce sa zic...nu prea ma atrage...:sad:
|
Frumoasa combinatia de culori
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning