![]() |
Cum Sa Faci Bani Pe Net....
stau si ma gandesc ce ideii avetzi voi....io stiu una care necesita multa munca si ceva cunojtinte....dar daca avetzi voi ceva mai bun.....va astept sa va impartasiti ideile....
-o idee este aceea in care intri pe mirc cu nume de fata....incepi sa vb cu unu si cu altu...incepi sa spui ca ti-a murit mama-tata[DOAMNE FERESTE]trimiti nijte poze cu o fata care sa arate in asa fel incit sa ii bagi in boala...itzi faci un id cu numele tau...un id simplu k astia sunt tampiti si nu trimit pe alt nume...totul este sa ai mooolt timp la dispozitie...multa vrajeala si ceva cunojtintze de engleza..... Astept sa va impartasiti parerile!!! |
Re: Cum Sa Faci Bani Pe Net....
daca ti`ar face cineva asa ceva tu ai trimite bani ? .... wake up !! suntem in 2008 , suntem in perioada in care frauda e in floare !!!!!
|
da frate dar eu vorbesc de turci de alte natii care astia pun botu...nu vb de romani....
|
Dati-o-n palaria mea de treaba.
Vrei sa faci bani, treci la munca ! |
pe net poti face bani pentru telefon,iti iei un program de fake webcam,pui o inregistrare cu una care se dezbraca si le ceri la fraieri credit.sau te poti apuca de videochat.se fac bani misto din asta
|
da frate am auzit si de faza asta...dar daca ai putea sa imi zici macar cum se numeste programul....ti-as ramane dator....
nota:pe viitor, incearca sa folosesti corect limba romana, sa ne prindem si noi mai usor despre ce vorbesti.... bine ca macar nu scrii urat:-):-) |
ia zi tu ai incercat ce ai zis tu in primu post?
ti a mers?nu cred.. astea tin minte ca mi le povestea lumea acum 3 4 ani.. nu mai e nimeni prost sa ti trimita nici macar 5$ sa ti incarci cartela.. Daca vrei bani fate GAY asa sigur o sa faci mai multi bani pe net :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning