![]() |
Circuit ... in Bucuresti
da fratzilor :) abea acum am auzit ca cica maine cei de la primaria Bucuresti vor discuta despre aceast lucru...un circuit in jurul casei Poporului....din cate am inteles va avea peste 3km si va ocoli casa Poporului...linia de start va fi in rodul din farza casei Pop iau tribuna in curtea din fatza :) ...proiectul va fi realizat impreuna cu o firma germana si cica tot drumul va fi refacut in intregime :)...proiectul ,daca va fi aprobat....se va finaliza anul viitor , nu stiu exact cand :) ...nu`mi prea mai imi aduc aminte alte detalii :).... daca mai aflu va zic...
P.S. tot ce am zis mai sus am auzit la ProTV :) EDIT : inca ceva....el nu va fi de F1 pentru inceput... :) probabil F3 sau Formula Renault sau alte campionate :)... |
Mai era topic aici pe aceeasi tema:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=5386&start=0 |
acolo era politica .. era campanie electorala ...
acum se pare ca este un proiect preluat de primaria capitalei. maine se va vota acest proiect in consiliu local ... sa vedem ce va iesi .... |
mie nu imi vine sa cred :)
|
Pai e acelasi proiect, care s-a bucurat de publicitate la un pret redus pe perioada campaniei!
Oricum, important e sa se faca! :D |
eu zic sa ne calmam ca se transpira repede pe caldura asta .... vb in neant ....
|
Eu am auzit ca au votat si ... prima etapa va fii in 2006 :shock:
Ati auzit ceva? |
chill out..... http://www.pmb.ro/ o sa apara aicea scris in caz ca ....
|
1 Attachment(s)
DECI...PROIECTUL A FOST ACCEPTAT DE PRIMARIA CAPITALEI :)) =)) SUPER TARE.....DACA NEGOCIERILE CU FIA VOR FI OK LA ANUL IN LUNA MASINA VOM GAZDUI PRIMA CURSA GT ( masini gen : BMW MERCEDES CHRYSLER ...etc :) ) DRUMUL NU VA FI REFACUT....RAMANE CEL ACTUAL...PARCUL IZVOR NU VA FI AFECTAT....NU MAI STIU CE SA VA ZIC....
P.S. imi cer scuze pt calitatea filmuletzului...e facut cu camera video dar nu pe caseta ci pe cardul de memorie si iese nashpa :) P.P.S. cei cu tv tuner sunt rugatzi sa fie atentzi la stirile de la ora 19.00 ( Antena 1 sau ProTV ) si sa inreg reportajul...asta daca n`o fac yo inaintea voastra :D |
interesant proiect...fia gt in romania...sunt curios cum va arata circuitul...sper sa nu fie numai din linii drepte...cred ca va fi super coborarea/urcarea de la arenele bnr
desi...2006 mi se pare un termen cam optimist |
1 Attachment(s)
cam asa va arata :arrow:
|
a numarat cineva cate curbe sunt ? :lol: sa fie oare 7 ??? :) nu cred ca va aproba FIA un circuit cu 7 curbe ...
|
Re:
Quote:
|
o curba efectiva presupune un unghi mai mare de 30 de grade dupa tine ce unghi crezi ca au restul de 2 curbe .... ca doar nu or fi ace de par ...
|
Voi vorbiti de cate viraje o sa fie... dar nici macar nu s-a proiectat circuitul :lol:
Aia e doar zona prin care va trece, zona pe care se pot face multe viraje, sicane etc. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning