![]() |
Machetele mele - Sleepy_85
6 Attachment(s)
Sa incep cu ultima achizitie,
Marca: Saleen Model: S7 Scara: 1/18 Fabricatie: Motor Max |
Re: Machetele mele Sleepy_85
Hmmm..frumoasa frumoasa:D
Bine ai venit printre noi;) |
Re: Machetele mele Sleepy_85
Calumea tare de tot.S-o stapanesti cu placere.
Bun venit . |
Re: Machetele mele - Sleepy_85
Quote:
welcome si asteptam si altele... ;) |
Multumesc de urari, bine v-am gasit :D, o sa mai pun ink o masina acus
|
5 Attachment(s)
Acuma de la cea mai noua macheta la cea mai veche din machetele mele, si care a supravietuit cel mai bine copilariei mele distructive:twisted:.
O am de 14 sau 15 ani macheta nici nu mai tin minte, i-am facut o mik restaurare de curand, i-am refacut cromul si interiorul, plus am mai adaugat cateva detalii la bord. Marca: Jaguar Model: SS100 (1937) Scara: 1/18 Fabricatie: Bburago |
frumoase machetele cel putin saleen foarte bine lucrat !
apropo ... din toate machetele care le-am vazut cele mai bine lucrate sunt burago made in italy ... motor max sunt la fel ?(vad poza cu saleen si arata foarte foarte bine masina) |
Sincer sa fiu nici eu nu am auzit pana acum de Motor Max, am vazut masina asta intr-un magazin si am zis sa o iau ca mi-a placut,si nu prea am vazut machete de Saleen pana acum, ca detalii e destul de bine realizata,mi-a placut mult ca se deschid toate la ea, inclusiv geamul din spate, si e usor de modificat, la faruri stopuri roti, eu pana acum i-am vopsit interiorul cu negru, poate o sa mai fac si restu.
|
Quote:
|
pai am luat-o de la mall si am dat pe ea 93 RON,dar daca te uiti si in Buc pe la mall sigur gasesti si acolo ceva
|
aha ... ok merci !
|
frumos saleen-ul S7! destul de rar! eu nu prea l-am vazut in magazin! sa il stapanesti sanatos!
|
mai asteptam poze cu colectia ta
p.s.imi place salleen-ul |
11 Attachment(s)
Ia sa mai stergem prafu de pe topicu meu.
Urmatoarele masini: 1. Porsche Carrera GT [scara 1/18, producator Maisto], interiorul e retusat de mine, inainte era gri, si am montat si leduri in fata. 2. Mercedes CLK GTR [scara 1/18, producator Maisto], versiunea de strada, daca se poate numi asa. |
Frumos CLK-GTR-ul (ce orori faceam cu el in NFS 6).
Apropo: Motorul mi se pare lucrat foarte bine tie cum ti se pare? P.S. Astept(am) alte machete!!!!!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning