![]() |
Earth Hour 2008 online stinge lumina intre 8 si 9
Hey, I just signed up to the new Earth Hour website for 2008 and I thought you might like to take a look and possibly sign up too. Earth Hour is on 29 March 2008 at 8pm, and it looks like it's going to be really big. So far, as well as Sydney, there'll also be Adelaide, Atlanta, Bangkok, Brisbane, Canberra, Chicago, Christchurch, Copenhagen, Dublin, Manila, Melbourne, Montreal, Odense, Ottawa, Perth, Phoenix, San Francisco, Suva, Tel Aviv, Toronto and Vancouver all turning off their lights for an hour in the name of fighting global warming. And I'm sure there'll be more cities by March. Sign up for Earth Hour with me by visiting http://www.earthhour.org/user/MajJ and join the movement.
Inscrie-te si tu si stinge lumina pe 29 martie !! |
Re: Earth Hour 2008 online
de ce?:) care e faza ? ca nu am inteles:)
|
pai de ce nu zici ma ca nu stii engleza :))
mai pe scurt .. glumesc .. deci pe 29 martie stingem lumina all turning off their lights for an hour in the name of fighting global warming am vazut ca te-ai inscris .. la randul tau da mai departe ... |
buna ideea.. m-am inscris si eu:p
ps.. cum imi schimb numele userului :oops:? |
da./.am citit mai atent:D unde vad engleza mi`e lene sa citesc:))
|
Quote:
habar n-am :)) |
pf...si cat tre sa tzin lumina stinsa ?
|
http://www.earthhour.org/about este si un video care este acolo si care nu merge pus embled aici
asa a inceput ^^ To date, the list includes:
|
Quote:
|
Hmmm...bine bine..sting lumina dar cu ce scop?:D "...name of fighting global warming", sa luptam pentru atentia globala? :???: Inchid geamul cu obloanele si e ca si cum sting lumina :), nu se vede lumina-n casa de afara :lol:
|
tu tii cu ursu :))
|
Quote:
vezi ca e global warming(incalzirea globala) nu global warning(atentia globala):P |
altu care nu le dicleste cu engleza :D
|
Quote:
.nici nu mi-am dat seama, credeam ca e greseala de tipar:lol::lol: oricum nu rezist o ora fara lumina:-), poate ies afara si las tot inchis:rolleyes2, ar fi o idee:-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning