![]() |
Peugeot 207 Sports Van
4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...6a56a29bd8.jpg
Peugeot 207 Sports Van Peugeot a lansat un nou set de accesorii Sports pentru Peugeot 207 Van. Acesta vine cu jante de 17 inci, o bara fata modificata si dungi sport plus motive artistice pe partile laterale. De asemenea, Peugeot 207 Sports Van e dotat cu iPod Docking Kit, Bluetooth si un interior dominat de insertii cromate. |
Re: Peugeot 207 Sports Van
FFFFFFF frumoasa.Din "chichineata " a iesit o masina putin "agresiva".Oricum , fara desenul ala prostesc ar fii mult mai frumoasa
|
la cat de mic e nu cre ca se merita sa fie van...dar deh...oricum frumoase noile updat-uri:D
|
e frumusel...da nu inteleg de ce van
|
Francezi, ce sa le faci?
|
nu imi place (arerea mea)
|
asa si ... parca-i un banc sec
|
NU sunt un adept al marcii Peugeot si nici macar un fan infocat credeti-ma chiar urasc aceasta marca de masini , dar intr-un fel sunt "dragute":lol::lol::lol::lol::lol: GLUMEAM SUNT SZOOPER ORIBILE :lol::lol::lol::lol::lol:
|
mai bine mergea pe un vw caddy...
|
...oricum arata mai bine varianta asta sport decat unul stock...inutile desenele alea pe laterale
|
frumoase update-uri dar totusi ......prima data nu mi-a venit sa cred cand am citit VAN...:lol:nu are peugeot destule van-uri....
|
urata cu spume sincer.
e ceva nou tre sa le dam francezilor un premiu un van dintr`un coupe la o masina deja mica si sport pe deasupra si tabla in spate. mirific. tot sa iti ie "pejo" |
Uratel..mai ales dunga rosie...se vede prea aiurea:(
|
Marfa dar nu ii vad rostul doar 2 locuri...numai in cazul in care vrei sa faci liniute sau asa ca lipsa banchetei ajuta putin ca sunt cateva kg in minus!!
|
Quote:
cei care au mici afaceri si nu isi permit sa cumpere dubitza.. cumpara asemenea masin van.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2026 4Tuning