![]() |
Masina GM care a batut M3 si M5 -- CADILLAC GTS
However, the most important to GM is that this car has lapped Nurburgring in 8min 19sec, beating both the M3 and M5 ! (though not M3 CSL)
detalii la http://www.autozine.org/html/GM/CTS.html |
cts u arata ectrem de bine , mie imi place la nebunie + ca era logic ca daca a batut M5 e normal sa il bata si pe m3
|
pare greu de crezut ....impotriva la M5 nou cu 507 hp acest motor nu prea ma sperie ... o singura solutie ar fi : la mancat mai mult in talpa pe soferulu CTS-ului :)
|
frumoasa...dar parca prea limuzina...
motorul este hemi ca nu am stat sa citesc? |
arata foarte bine masina...dar mi-e greu sa cred ca bate M5-u de 507 cai,daca despre el e vorba
|
Re:
Quote:
|
eu nu cred in povesti dastea
m5 nou mai ales e la ani lumine de cadilac de m3 numai zic |
Toti timpii de mai jos sunt din testele \"Sport Auto\" (in ani diferiti)
M5 507 CP - 8:13 M3 343 CP - 8:22 M5 400 CP - 8:25 La un pret de baza de 50.000 USD is SUA masina e excelenta,insa in Europa va costa probabil mai mult decat un M5,care e totusi mai bun din orice punct de vedere. |
era clar ca e vorba de M5-ul \"vechi\", cel de 400 cp, n-avea cum sa-l bata pe cel nou (sunt totusi 107 cp diferenta nu putea sa faca minuni).
Oricum sunt in alta clasa. CTS-V-ul e o alegere excelenta la banii ceruti. |
pentru 7 secunde handicap eu zic ca merita banii .
|
cts imi place la nebunie, nu mai zic de cts-v, dar vad din nou fanul GM care ridica in slavi grupul american...inainte era mazda..acum bmw...hmm...vezi ca poate se gaseste vreun dragster din clasa funnycar cu o caroserie de pontiac care tocmai a batut la sfertul de mila timpul unui lambo :lol:
offtopic: sincer...e prea pe fata GM asta, GM aia..GM... ...nu vreau polemici... |
lol tie ti se pare masina asta un funny car ?
ce masina conduci asa de curiozitate ? |
omule...din cate stiu eu, dragsterele sunt pe categorii, clase
top fuel, pro stock si funny car 8) deci nu intelege ce nu e de inteles... |
eu vorbeam de masini nu de dragstere :)
|
offtopic : ar trebui sa le ceri bani celor de la gm pentru publicitatea facuta :)
ontopic : timpii 0-100 sunt slabi fata de noul m5 |
| All times are GMT +2. The time now is 13:36. |
- Copyright 2026 4Tuning