![]() |
My Mondeo ST
2 Attachment(s)
MODEL: FORD MONDEO ST, 2.2 TDCi - 155 CP, 4 usi
MOTOR: 2,2 TDCi Duratorq - 2198 cc Cilindri - 4 in linie / DOHC / 16 supape / injectie directa common-rail turbina cu geometrie variabila, cu functie overboost* Combustibil: motorina Putere maxima: 155 CP (114kW) / 3500 rpm Cuplu maxim: 360 / 400* Nm // 1800 rpm CUTIE DE VITEZE: Manuala, 6+1 trepte VITEZA MAXIMA: 223 Km/h CONSUM COMBUSTIBIL: 4,9 l / 100 km in ciclu extra urban 6,1 l / 100 km in ciclu mixt 8,2 l / 100 km in ciclu urban DOTARI INCLUSE IN PRET: ABS (Anti Lock Brake System) + EBD (Electronic Brake Distribution) EBA (Emmergency Brake Assist) Airbag lateral Afisaj digital temperatura exterioara Airbag-uri frontale Avertizor sonor lumini aprinse/usa deschisa Spoiler fata/spate asortat Buzunare laterale usi Buzunar plasat pe spatarul scaunului pasagerului Centuri de siguranta fata reglabile pe inaltime Centuri de siguranta pretensionate cu prindere in 3 puncte Coloana volanului ajustabila axial si vertical Levier schimbator de viteza cu ornament cromat Consola centrala de lux cu cotiera si spatiu depozitare pt obiecte personale, suport pahare Deschidere buson rezervor din interior Faruri cu halogen reglabile electric Geamuri cu tenta verzuie Geamuri fata actionate electric, cu functie "one touch" Imobilizator electronic motor Inchidere centralizata dubla cu telecomanda Lampa suplimentara de frana pe luneta Lumina spatiu de incarcare Rama cromata pentru ceas bord Telecomanda pentru cheia de rezerva Luneta incalzita Manere sustinere pasageri montate pe plafon Manere interioare usi cromate Grila motor si spoiler fata cu rama cromata Oglinzi retrovizoare exterioare incalzite, reglabile electric si in culoarea caroseriei Plafoniera fata cu stingere intarziata Scaun sofer suport lombar Scaun sofer ajustabil electric pe inaltime Scaune spate rabatabile 70/30 Sistem de franare servoasistat Stergatoare fata cu interval de intermitenta ajustabil Stergator luneta (5 usi si break) Tetiere scaune fata reglabile vertical 3 Tetiere scaune spate reglabile vertical Torpedou iluminat Buzunar plasat pe spatarul scaunului soferului Faruri ceata Geamuri spate actionate electric Parasolar cu oglinda iluminata Sistem interactiv de control electronic al tractiunii si stabilitatii (IVD), (echipament std cu V6 si ST TDCi) Aer conditionat cu reglare complet electronica (include filtru de polen) Scaun pasager suport lombar Schimbator de viteze imbracat in piele Volan imbracat in piele Frana de mana imbracata in piele, cu buton decuplare din aluminiu Computer de bord Airbag-uri perdea Senzor de ploaie Aprindere / stingere automata a farurilor Manere usi de culoarea caroseriei cu insertii cromate Lumini de insotire incorporate in oglinzile exterioare retrovizoare Plafoniera spate Oglinda retrovizoare interioara cu sticla heliomata Parbriz cu sistem de degivrare electric si spalator de parbriz, cu jet de apa incalzit Plafoniera fata cu spoturi stanga / dreapta Covorase fata si spate Model Audio 4 / Sony (RadioCD cu magazie interna 6xCD, comenzi coloana volan, antena, 4 difuzoare) Tapiterie scaune din piele Alcantara Spoiler fata/spate tip ST Praguri tip ST / Emblema ST Suspensie speciala/sport si garda la sol redusa cu 15 mm Tetiere active fata Cotiera centrala spate cu suport pentru pahare Scaun sofer reglabil electric in 8 directii, scaun pasager, reglabil electric pe inaltime Jante aliaj usor 18" cu 16 spite si antifurt roti Eleron Scaune fata incalzite cu posibilitate de reglare a temperaturii Scaune fata sport (Recaro) Faruri cu becuri cu XENON si spalator faruri cu jet de apa incalzita OPTIONALE INCLUSE IN PRET: Geamuri usi spate fumurii Pliere electrica a oglinzilor Sistem de control electronic al vitezei de croaziera Vopsea metalizata Asta era in mai 2007, acum mai punem 30k km si e tot aceeasi masina. |
Re: My Mondeo ST
face suta in 8 secunde ..... am fost la 4 ore .... 4 ORE sa pun mana pe una ca asta, aceea era gri petrol de la BDT insa mi-a luat-o cineva inainte :( :( :(, masina e senzatie iar acceleratia e dementiala .... cred ca cel mai reusit motor diesel din aceasta categorie de cilindree :D
|
De la ei am luat-o. Si da...100 in 8 sec e adevarat. Cam asa se duce...
Merci de aprecieri. |
Felicitari pt. masina! Te-am vazut zilele trecute in trafic si arata fff bine masina!...App mi se pare mie sau se aude mai "grav"??..la evacuare ma refer
|
N-are cum sa se auda grav un diesel, dar poate niste poze mai reusite cu masina, care sa cuprinda si botul, n-ar strica.
|
este kitul de ST220 .... doar ca s-a vandut si cu motorul de 2.2 TDCI 155 de cai.
|
3 Attachment(s)
Mai incerc cateva poze.
Nu este nimic modificat la masina inca. Sunetul grav mai pleaca de la stilul meu de conducere, am momente cand o cam turez aproape de rosu... |
ei bine, incearca sa eviti asta .... la diesel este foarte posibil sa se strice turbina prematur (e posibil sa ai si un warning in cartea masinii pe tema asta)....
|
Da, stiu...incerc sa evit, dar nu reusesc mereu.
Inainte de asta a fost un Focus, la care pe garantie am schimbat 3 turbine. Recunosc ca eu sunt problema. Dar turbina la motoarele astea cedeaza cam rapid, stiu ca e aceeasi de la Volvo...aud ca au aceleasi probleme si acolo. |
La motorul tau e o alta turbina, un alt westgate, ai o alta valva de overboost .... 2.2 TDCI e un motor ceva mai special ...
PS: ai si tu grija de el, si la 4000 rpm are el grija cu 400nm cuplu de tine :D |
S-a dus EGR-ul...dupa revizia de 30 k.
no comment ... |
ai garantie la masina .... asadar nu ar fi o problema (insa funinginea care s-a depus pe sonda e cam dubioasa).
|
Quote:
|
Daca ai bagat motorina euro 5 (parca) de la Petrom nu prea am vesti bune sa iti dau ... pana acum stiu 2 motoare DCI de la Renault "sifonate" din cauza ei (pompa, injectoare, etc - pe evacuare era funingine de parca era topitorie de smoala)
|
Da, ca si cauza asa mi-au spus si cei de la service.
Am terminat cu Petromul, desi multi fordisti alimenteaza de la ei. Importatorul are card-uri Petrom. Ce ma enerveaza este ca inca sunt cu masina in service din cauze de stoc. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning