![]() |
radare false
Imi pare rau daca mai apare asta in forum da` io nu stiam pana acu si d obicei sunt la curent cu toate \"noutatile\" pt k stau langa Circulatie (udriste).
Au bagat radare de jucarie in masinile d politie k sa sperie lumea. Sunt un pic mai mari decat cele normale dar d la departare chiar zici k is radare :D Bafta |
:shock: asta nu am mai auzit-o
de unde stii ca-s de jucarie? |
ca m-am uitat p geam (asta e ceva mai mare, mai stramb :D , si cu un singur fir care nu duce niciunde) :D
Aaa da, nu avea nici un ecran :D + k stiu cum arata un radar. Mai vreti motive? |
dar .. no offense.. ce rost are topicul ?
acum astia ce-or sa faca? or sa mearga cu binoaclele .. la ei ? sa se uite daca-i de jucarie sau daca-i pe bune sa stie daca s-o calce sau nu ? eu zic ca ideal ar fi sa ... mergeti usor pe unde-s radare .. chit ca-s de jucarie .. banii pe care-i datzi p spaga .. sau pe amenda.. ii bagati in benzina / bautura .. etc etc ;) |
Re:
Quote:
Edit: aa da, inca un motiv. Sa nu-si sparga detectoarele pt k nu zic nik cand trec p langa un vento \"echipat\" :D . |
Re:
Sa mai scriu ceva k nu am c face.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
La spaga, d obicei e o depasire, o trecere p rosu si alte chestii d genu` |
CataNOS daca tot ai facut o kterink din topicul tau, zi-mi si mie (serios vorbind) ce le spui tu gaborilor cand te opresc pt viteza de nu dai nici macar spaga, adica te lasa doar cu \"avertisment\"?
|
Re:
Quote:
Eu v-am zis c-va ce mi se parea important, dar data viitoare voi incerca sa tin pt mine :wink: Nu o sa zic c le spun alora cand ma opresc pt k o sa treaca tot p post de caterinca. :D (daca vrei sa ma crezi bine, daq nu, la feel de bine) Bafta |
Asta cu vb si scapatul pt viteza de 120km/h pe limita de 50... s-o creada popa... Intr-adevar dak ii zici ceva de genul: \"Hai nenea ca taica-miu (sau ruda) e cutarelul ia si suna-l\" si intra-devar nu ai mintit poate.. dar in rest.. am o intrebare: Cand ma dai o tura cu 120 pe ana ipatescu intr-o seara cand e radarul pus? Sunt curios daca scapi fara sa dai spaga.. doar vorbind. :))
|
Re:
Quote:
Citeste toate cuvintele odata :wink: :yes: |
dar sunt texte sa scapi de amenda......oho,nici nu le mai stiu pe toate
si faza cu radarele e adevarata. intr-un timp imbracau in uniforma de gabor manechine(de vitrina)si le asezau in masinile de pol.apoi luau o coserva,o lipeau de parbriz si tot asa \"atentie radar\" |
ce bishop taicatu e in politie si ii zici cum te cheama si sa vb cu taicatu si te scapa pai in cazul asta zi si mie numele lui taicatu ca de maine suntem veri!! :roll: :wink:
|
am mai scapat si eu de ei doar vorbind cu ei, dar destul de rar, majoritatea iti taie acolo un proces verbal, kiar dak e pt altceva, si te lasa in pace, dak mai dai si ceva acolo... te scoti d tot
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning