Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   radare false (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/7043-radare-false.html)

CataNOS 02-08-05 16:22

radare false

Imi pare rau daca mai apare asta in forum da` io nu stiam pana acu si d obicei sunt la curent cu toate \"noutatile\" pt k stau langa Circulatie (udriste).

Au bagat radare de jucarie in masinile d politie k sa sperie lumea. Sunt un pic mai mari decat cele normale dar d la departare chiar zici k is radare :D

Bafta

COObra 02-08-05 21:00

:shock: asta nu am mai auzit-o
de unde stii ca-s de jucarie?

CataNOS 02-08-05 21:05

ca m-am uitat p geam (asta e ceva mai mare, mai stramb :D , si cu un singur fir care nu duce niciunde) :D

Aaa da, nu avea nici un ecran :D

+ k stiu cum arata un radar.

Mai vreti motive?

EvLSant0S 02-08-05 21:22

dar .. no offense.. ce rost are topicul ?
acum astia ce-or sa faca? or sa mearga cu binoaclele .. la ei ? sa se uite daca-i de jucarie sau daca-i pe bune sa stie daca s-o calce sau nu ?
eu zic ca ideal ar fi sa ... mergeti usor pe unde-s radare .. chit ca-s de jucarie ..
banii pe care-i datzi p spaga .. sau pe amenda.. ii bagati in benzina / bautura .. etc etc ;)

CataNOS 02-08-05 21:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

k sa stie lumea k exista si aja ceva, mi se pare un motiv destul de bun. Inchide-l/sterge-l daca vrei k nu mor eu dupa nr d post-uri.

Edit: aa da, inca un motiv. Sa nu-si sparga detectoarele pt k nu zic nik cand trec p langa un vento \"echipat\" :D .

CataNOS 02-08-05 22:14

Re:

Sa mai scriu ceva k nu am c face.

Quote:

Pt altii are rost, pt u nu cred :wink:

Quote:

or sa mearga cu binoaclele .. la ei ?
daca se uita dupa stele, da :D

Quote:

sa se uite daca-i de jucarie sau daca-i pe bune sa stie daca s-o calce sau nu ?
Pai conteaza daca sunt d jucarie sau nu, k sa stii daca poti sa ii dai. DOOOOH :D

Quote:

eu zic ca ideal ar fi sa ... mergeti usor pe unde-s radare .. chit ca-s de jucarie ..
De unde stii unde sunt radare? Ai o harta? Daca da, da-mi si mie.

Quote:

banii pe care-i datzi p spaga .. sau pe amenda.. ii bagati in benzina / bautura .. etc etc ;)
Daca dai shpaga, d obicei nu e pt viteza (d 6 ori m-au oprit pt viteza si am scapat fara nik, doar vbind cu ei.. nu ma refer la cazurile in care esti prins cu 120 km/h in zona de 50 :D ).
La spaga, d obicei e o depasire, o trecere p rosu si alte chestii d genu`

PYT 03-08-05 00:13

CataNOS daca tot ai facut o kterink din topicul tau, zi-mi si mie (serios vorbind) ce le spui tu gaborilor cand te opresc pt viteza de nu dai nici macar spaga, adica te lasa doar cu \"avertisment\"?

CataNOS 03-08-05 13:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NikeFF\"
CataNOS daca tot ai facut o kterink din topicul tau, zi-mi si mie (serios vorbind) ce le spui tu gaborilor cand te opresc pt viteza de nu dai nici macar spaga, adica te lasa doar cu \"avertisment\"?

Nush c intelegi tu prin faptul k am facut caterinca din topicul meu.
Eu v-am zis c-va ce mi se parea important, dar data viitoare voi incerca sa tin pt mine :wink:

Nu o sa zic c le spun alora cand ma opresc pt k o sa treaca tot p post de caterinca. :D (daca vrei sa ma crezi bine, daq nu, la feel de bine)

Bafta

B|shOp-VR6 03-08-05 14:14

Asta cu vb si scapatul pt viteza de 120km/h pe limita de 50... s-o creada popa... Intr-adevar dak ii zici ceva de genul: \"Hai nenea ca taica-miu (sau ruda) e cutarelul ia si suna-l\" si intra-devar nu ai mintit poate.. dar in rest.. am o intrebare: Cand ma dai o tura cu 120 pe ana ipatescu intr-o seara cand e radarul pus? Sunt curios daca scapi fara sa dai spaga.. doar vorbind. :))

CataNOS 03-08-05 16:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CataNOS\"
nu ma refer la cazurile in care esti prins cu 120 km/h in zona de 50 :D

Am zis k nu ma refer la cazu` d mai sus, ok? N-am zis k m-a luat p mine cu 120 in zona d 50 si am scapat, ma refeream la cazuri mai normale (d ex vit max cu care m-au prins a fost 97 km/h in zona d 50 si nici avertisment nu mi-au dat).

Citeste toate cuvintele odata :wink: :yes:

needBrain 03-08-05 22:52

dar sunt texte sa scapi de amenda......oho,nici nu le mai stiu pe toate
si faza cu radarele e adevarata.
intr-un timp imbracau in uniforma de gabor manechine(de vitrina)si le asezau in masinile de pol.apoi luau o coserva,o lipeau de parbriz si tot asa \"atentie radar\"

maibunu 04-08-05 00:19

ce bishop taicatu e in politie si ii zici cum te cheama si sa vb cu taicatu si te scapa pai in cazul asta zi si mie numele lui taicatu ca de maine suntem veri!! :roll: :wink:

aleks 16-09-05 13:21

am mai scapat si eu de ei doar vorbind cu ei, dar destul de rar, majoritatea iti taie acolo un proces verbal, kiar dak e pt altceva, si te lasa in pace, dak mai dai si ceva acolo... te scoti d tot

B|shOp-VR6 16-09-05 14:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maibunu\"
ce bishop taicatu e in politie si ii zici cum te cheama si sa vb cu taicatu si te scapa pai in cazul asta zi si mie numele lui taicatu ca de maine suntem veri!! :roll: :wink:

Si tu ai citit la fel ca si mine.. in gura :).. Unde am zis ca e taica-miu in politie? :) Era un exemplu... :)

All times are GMT +2. The time now is 05:02.

- Copyright 2026 4Tuning