![]() |
despre supernova
salutare. m-am gandit sa deschid un topic in care sa vb doar despre supernova, ce a-ti maodificat ce probleme aveti, sfaturi,etc.
|
Re: despre supernova
incep eu. vreau sa imi pun scaune sport, cine stie de pe ce masini se potrivesc, am gasit unele de calibra la un pret bun, dar nu stiu ce modificari trebuie aduse?
|
pai daca le iei cu tot cu sine cred ca ai putea sa le pui.
Am si eu o supernova, am schimbat spoilerul pe fata, praguri false, prelungire spoiler spate, toba sport finala Borla, si muzica |
1 Attachment(s)
Eu unul miam pus noeane undercar si km atat...pe viitor un sistem audio professional,praguri,bumpere,spoilers si ceva pe la interior...si poate ceva pe la motor...
|
Dj_Primaru vad la masina nmere de Bistrita. Daca vrei sa mai vb da-mi un privat cu id tau de mess.
Sorry pt. Offtopic |
ti leam trimis pe PM...sorry pt offtopic
|
a facut cineva modificari la motor sau are de gand sa isi faca sa posteze sa facem o comparatie sa vedem care ii cea mai buna varianta
|
vad ca nu e nimeni interesat, nimeni nu are chef sa vorbeasca de modificarile aduse la motor? exceptand resoftare, admisie sport, ca deja se stiu destul de multe.
a pus cineva turbina, modificari pistoane bloc, sau alte modificari majore, ar merge pusa o cutie cu 6 trepte? |
Se pot pune multe, se pot face si mai multe. Bani sa ai si timp, ca daca ai avea cap ai schimba masina :D (glumeam)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning