![]() |
Renault megane bicorp (II)
Salutare tuturor.
Am un Renault Megane Bicorp din 2003 foarte bine intretinut, exterior / interior / motor, dar in acest an o sa devina al meu. :) M-ar interesa niste preturi / piese pentru tuning exterior, un kit pentru megane bicorp, evacuare, jenti, stopuri/faruri, vopsea alb cameleon sau alb perlat. Ceva de genul asta..am tot cautat pe internet...site-uri, magazine tuning, dar din pacate pentru renault megane bicorp nu prea am gasit nimic. M-ar interesa deasemenea daca merita modificat si motor, precizand ca are un motor de 1.6 motorina, are la bord aproximativ 70-80.000 km. Sper sa ma puteti ajuta cu detaliile cerute...sau macar cu site-uri ce detin aceste informatii. Multumesc anticipat. |
Re: Renault megane bicorp (II)
Mai exact are un motor de 1.5dci 82 cai.Nu exista 1.6 motorina pe megane decat 1.6 benzina!Intra pe www.logtuning.ro si gasesti acolo si triple clare pe la vreo 8 mil,si eleron,etc
|
gasesti si mai ieftine daca cauti
|
Salut
Am si eu un megane bicorp din 2005 to acelas motor puturos dar, ca intotdeauna exista un dar consuma putin. Mi-am pu jante pe 17 Dezent Vdark si vreau sa zic ca performatele mele au c-am scazut. Am simbat si farurile dar nu gasesc stopuri cu leduri. Ma poate ajuta cineva.... a si pt un eleron micut ;) |
Quote:
|
Pai ce sa zic in mag.se gasesc doar alea lexus pe crom si negru eu ash vrea ceva cu leduri :D
este un megane r 26 la braila stie cineva de unde are eleronu ? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:37. |
- Copyright 2026 4Tuning