![]() |
Machetele mele - blue macca
8 Attachment(s)
Incep a va prezenta colectia cu...
Nissan 35'Zet 1/24 kentoys Audi TT 1/24 welly Vw Golf 5 1/24 welly Ferrari F5o 1/24 maisto Mini Cooper 1/24 Maisto:!:vandut BMW 335i 1/43 bburago 350Zet 1/64 hotwheels Golf 5 GTI 1/64 hotwheels Porsche CarreraGT 1/72 hongwell Mazda RX7 (ps: stiti cu ce se poate lua marker.ul de pe golf 5?? please) |
Re: Machetele mele - blu macca
Frumoase machetele! sa ai grija de ele;)
PS:golful il cureti cu acetona/alcool sanitar dar ai de frecat;) Parerea mea:sa cureti si mini-ul:-P |
sincer la u am vazut pt prima oara Kitch pe machete [vezi BMW-ul] . in rest toate sunt fumoase .
PS:incearca sa dai jos markerul ala de pe GOLF;) |
Seria 3-ul ala a cam avut de suferit....sincer nu-mi place! rotile sunt prea mari, si intercoolerul ala zici ca face parte de pe alta masina! In rest, ai machete foarte faine.....mai ales ferrari-urile!!!!!!!:oops:
|
Re: Machetele mele - blue macca
destul de calumea masini ...... bv
p.s. 350Z nu 35Z :D |
merci manu_96xls ,
AdY9005 - nissanul 35oZ e masina mea preferata, multumesc de corectare- chiar daca ii cunosc numele, imi place cum suna 35Zet, cat despre BMW (ca sa ma scot si eu :P) rotile- sunt singurele acceptabile pe care le am sa se potriveasca, iar intercooleru e de pe o alta maketa, pus sa completeze un bumper INALT... pe care nu le suport -majoritatea :P |
frumoase machete. de unde ai luat 350z ?
|
4 Attachment(s)
inca 2 machete :((din plastic)...
Ferrari 308 GTB 1/24 revell :!:vandut Ferrari 360 challenge 1/32 revell :!:vandut |
cel mai complex e Z-ul arata fain
|
zi cum sunt astea din plastic ..la detalii la calitate...comparativ cu cele din metal...eu vreau sa-mi cumpar audi 80 quattro 1/24 si singurul pe care l-am gasit este revell din plastic....cum este??? merita?? sau mai pun ceva si iau 1/18??
si...complicat cu asamblatul??? si vopsitul? |
6 Attachment(s)
pe mine m.au cam dezamagit machetele astea de plastic... (dar nu eu mi le.am luat). oricum, intre timp mai postez cateva poze: :arrow:BMW 6'er 1/24 Cararama
|
10 Attachment(s)
dupa o pauza -cam lunga:(- revin in forta :-" :
Subaru Impreza rally 1/24 Cararama bmw 6'er 1/24 Cararama |
Cararama din pacate a dat kix rau de tot la scara mare, nu stiu de ce, dar nu se compara calitativ cu cele de la 1/72 si chiar 1/43.
Am studiat si eu modelele astea iar Welly si Maisto sunt cu mult peste ei. |
cat ai dat pe subaru?
|
6 Attachment(s)
30 ron a fost Subaru;
-cateva poze mai clare... dupa sedinta foto ;)) cu Audi TT 1/24 Welly |
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning