![]() |
Bengy Street rods
5 Attachment(s)
pozele urmatoare sunt ce mai am gasit prin birou , mai am cu sutele si cele mai tari sunt la scoala intr-o vitrina dar vreau sa le iau !!! sper sa va placa
|
Re: Bengy Street rods
1 Attachment(s)
Quote:
si aceeleasi jante scz:nici mie nu imi place sa prasc.si eu am fakut acest gest.te sfatuiesc sa nu faci acest lucru asa cred eu ca e aceeasi pozitie::!: |
dj benjy
te asteptam la 4 tuning days pentru o demonstratie live;)..nu de alta da vad ca le ai bine de tot cu ''creionu'' |
Quote:
|
nu benjy...nu ai inteles ironia din ce am scris eu mai sus...ce faci tu acolo nu e freehand...e dat cu creionu peste schite scoase la imprimanta...un mod mai avansat de''geamograf''...incearca sa faci ceva doar uitandu-te la o poza , pentru detalii, sau de ce nu...din imaginile care le ai in cap...atunci se va numi freehand
bafta...si pune mana la treaba |
10 Attachment(s)
Uite ceva freehand , si ceva care a fost luat dupa nishte poze mai vechi cu dacii si modificate de mine , aviz : mai demult a fost unu care cred ca mi-a luat pozele de pe odc si le-a pus pe un forum , de aia majoritatea sunt colorate. CELE CU DACIA DIN PRIMUL POST SUNT FREE HAND GARANTEZ !!! CE DRAQ E masina mea
Freehand: Tot inafara de Olcit care nu am putut sa ma abtin sa nu il fac < in rest totul 100% me |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning