Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Bengy Street rods (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/70167-bengy-street-rods.html)

Bengy_BLS 08-03-08 10:57

Bengy Street rods

5 Attachment(s)
pozele urmatoare sunt ce mai am gasit prin birou , mai am cu sutele si cele mai tari sunt la scoala intr-o vitrina dar vreau sa le iau !!! sper sa va placa

Darius DMS 09-03-08 12:17

Re: Bengy Street rods

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dj_bengy1988 (Post 1409019)
pozele urmatoare sunt ce mai am gasit prin birou , mai am cu sutele si cele mai tari sunt la scoala intr-o vitrina dar vreau sa le iau !!! sper sa va placa

cred ca prima e trasa la indigo.uite imaginea:
si aceeleasi jante

scz:nici mie nu imi place sa prasc.si eu am fakut acest gest.te sfatuiesc sa nu faci acest lucru

asa cred eu ca e aceeasi pozitie::!:

giubau_v8 09-03-08 12:47

dj benjy
te asteptam la 4 tuning days pentru o demonstratie live;)..nu de alta da vad ca le ai bine de tot cu ''creionu''

Bengy_BLS 16-03-08 10:10

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1411404)
dj benjy
te asteptam la 4 tuning days pentru o demonstratie live;)..nu de alta da vad ca le ai bine de tot cu ''creionu''

Am fost sambata , nu stiu cat de bine le am , sunt altii mult mai talentati asta e de joaca asa !!!

giubau_v8 17-03-08 12:54

nu benjy...nu ai inteles ironia din ce am scris eu mai sus...ce faci tu acolo nu e freehand...e dat cu creionu peste schite scoase la imprimanta...un mod mai avansat de''geamograf''...incearca sa faci ceva doar uitandu-te la o poza , pentru detalii, sau de ce nu...din imaginile care le ai in cap...atunci se va numi freehand
bafta...si pune mana la treaba

Bengy_BLS 17-03-08 20:57

10 Attachment(s)
Uite ceva freehand , si ceva care a fost luat dupa nishte poze mai vechi cu dacii si modificate de mine , aviz : mai demult a fost unu care cred ca mi-a luat pozele de pe odc si le-a pus pe un forum , de aia majoritatea sunt colorate. CELE CU DACIA DIN PRIMUL POST SUNT FREE HAND GARANTEZ !!! CE DRAQ E masina mea

Freehand: Tot inafara de Olcit care nu am putut sa ma abtin sa nu il fac < in rest totul 100% me

Darius DMS 18-03-08 08:10

Quote:

Originally Posted by dj_bengy1988 (Post 1429140)
Uite ceva freehand , si ceva care a fost luat dupa nishte poze mai vechi cu dacii si modificate de mine , aviz : mai demult a fost unu care cred ca mi-a luat pozele de pe odc si le-a pus pe un forum , de aia majoritatea sunt colorate. CELE CU DACIA DIN PRIMUL POST SUNT FREE HAND GARANTEZ !!! CE DRAQ E masina mea

Freehand: Tot inafara de Olcit care nu am putut sa ma abtin sa nu il fac < in rest totul 100% me

mmmmmm......daciile alea se vad ca sunt freehand.se poate si fara tras la indigo la chalenger.bafta in continuare si spor la desenat.;)

All times are GMT +2. The time now is 14:11.

- Copyright 2026 4Tuning