![]() |
modificari interior
ma intereseaza cum pot sa schimb materialul din usile unui Opel Astra F Caravan. pot face eu asa ceva??.. de ce am nevoie?? sau trebuie sa ma duc la cineva specializat??
Daca masina e de culoare alba.. in ce culoare sa fac .. interiorul .. elementele care pot fi vopsite si materialul acela?? |
daca esti in stare sa schimbi tapiseria unei canapele de sufragerie te poti descurca si singur, dar daca nu ai masina de cusut sau daca nu stii s-o folosesti nu vad sensul intrebarii daca \"poti face singur asta\"
intreaba la orice mercerie, croitorie, jumatate dintre ele se ocupa si cu tapiserii auto |
ok... dar sunt curios... ce culoare sa fie ?? sau cam ce culori sa pun ... ??
|
te sfatuiesc sa folosesti un vinilin sau ceva usor de curatat.
culoarea o alegi si in functie de ce culoare ai in masina (bordul, scaunele, \"tavanul\") cu albul se potrivesc toate nuantele de gri....merge si albul dar nu e cea mai buna alegere (parerea mea); nuantele inchise de albastru...si merge si negru, daca ai scaune/bord gri-negre... incearca sa faci tapiseria de o culoare un pic mai deschisa decat mocheta, sau schimba si mocheta in asa fel incat sa fie un pic mai inchisa la culoare decat tapiseria si sa se si potriveasca........mai da-ne niste detalii si te sfatuim noi (culoarea bordului, a scaunelor, a mochetei) |
poate aruncati o privire si aici la al 4-lea post va rog
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9587 multumesc |
alba, fa-o alba! dar ai grija de ea ca se murdareste repede! si din vinilin!!
|
:peace: :ihearu:
|
sfaturi despre dacie
salut as vrea sa stiu si eo ce pot modifica la dacia mea 1300 din 83 (modificarile la motor si exterior) astept sfaturi numai ine :D
|
Re: modificari interior
Quote:
|
1 Attachment(s)
fa-o asa
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |