Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   vand BECOLEDURI (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/70112-vand-becoleduri.html)

alexjaf 07-03-08 21:15

4 Attachment(s)
de vanzare becoleduri pt pozitii,plafoniere, sau alte utilitati care le gasiti voi,dupa cum urmeaza:
BECOLED BL8 ,echivalent bec sofit 5/10w 40-45mm, pentru PLAFONIERE Cielo,Megane,VW,Skoda--- pret 25RON/bucata
BECOLED BL6 ,echivalent bec sofit 5/10w 30-35mm, pentru PLAFONIERE Matiz,Kalos.........,pentru lampi de VW,Megane.....-----20RON/bucata
BECOLED BL4T, echivalent W5W,pentru PLAFONIERE VW,Skoda,Megane.......---30RON/set
BECOLED BL3P,echivalent W5W,pentru lampi de pozitie-orice tip de masina----30RON/set
pentru alte tipuri de becoleduri astept intrebari.
astept comenzi,trimit oriunde in tara,prin curier,cu plata ramburs
la 10 buc sau 10 seturi,dupa caz,primiti 1buc/un set gratis!!!!

am revenit si cu poze.se potrivesc cam la orice tip de plafoniere,soclu iluminare numar spate,lumini de pozitii.foarte usor de montat si de mare efect!!!

Mercedesfan 09-03-08 07:32

Re: vand BECOLEDURI

ai cumva pt. pozitie care sa nu dea erori pe masini cu CAN_BUS ? am un Mercedes C class

Razvan C4 09-03-08 08:48

salut,cum pot sa dau de tine pentru a cumpara asa becuri?

Quote:

Originally Posted by alexjaf (Post 1408026)
de vanzare becoleduri pt pozitii,plafoniere, sau alte utilitati care le gasiti voi,dupa cum urmeaza:
BECOLED BL8 ,echivalent bec sofit 5/10w 40-45mm, pentru PLAFONIERE Cielo,Megane,VW,Skoda--- pret 25RON/bucata
BECOLED BL6 ,echivalent bec sofit 5/10w 30-35mm, pentru PLAFONIERE Matiz,Kalos.........,pentru lampi de VW,Megane.....-----20RON/bucata
BECOLED BL4T, echivalent W5W,pentru PLAFONIERE VW,Skoda,Megane.......---30RON/set
BECOLED BL3P,echivalent W5W,pentru lampi de pozitie-orice tip de masina----30RON/set

alexjaf 10-03-08 17:30

cele cu CAN-BUS necesita un condensator in plus.se poate face,dar cel mai simplu e pt cei din bucuresti carora le pot monta eu

alexjaf 28-03-08 20:27

hai sus.ofer montaj gratuit

Angel-Boy 29-03-08 20:57

ma intereseaza doar led-urile separat..bucata cu bucata.. ce pret ?

alexjaf 30-03-08 13:06

uite preturile!

BECOLED BL4T, echivalent W5W,pentru PLAFONIERE VW,Skoda,Megane.......---35RON/set

alexjaf 07-04-08 19:23

nimeni nu mai vrea becoleduri?

ranek 09-04-08 22:16

imi trebuie 4 bucati , cu soclu pentru pozitie la cielo , dar sa fie cel mai puternic led , sau combinatie de leduri pe care o ai . astept msg . De asemeni , astept si un pret cat mai satisfacator .

alexjaf 10-04-08 11:37

eu vand pentru pozitii cele cu 3 leduri,dupa cum se vede si in poze.sunt facute pentru soclu w5w.
pret 30 ron setul.
dak esti interesat astept contact pe mess

alexjaf 21-04-08 21:13

nu mai e nici un doritor?
stoc nou!!!

morpheusmaster 21-04-08 21:29

man...baga niste poze cu niste leduri care pot fi puse sus la plafoniera :) sau niste becuri cu leduri care pot fi puse in locul celor de la triple...intelegi la ce ma refer??? eu sunt interesat

alexjaf 21-04-08 21:32

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1495793)
man...baga niste poze cu niste leduri care pot fi puse sus la plafoniera :) sau niste becuri cu leduri care pot fi puse in locul celor de la triple...intelegi la ce ma refer??? eu sunt interesat

intra pe mess sa vb ca e mai comod acolo
b_76_jaf

ionradan 29-04-08 11:09

vreau si eu 2 seturi de leduri pt pozitie pentru 2 vectra c, dar stiu sigur ca dau eroare la montaj de la calculator.
cat ma costa cu tot cu dispozitivul de pacalit calculatorul (acel condensator)?
cu proba, bineinteles

[email protected]

sunt din bucuresti

alexjaf 29-04-08 17:30

Quote:

Originally Posted by ionradan (Post 1505671)
vreau si eu 2 seturi de leduri pt pozitie pentru 2 vectra c, dar stiu sigur ca dau eroare la montaj de la calculator.
cat ma costa cu tot cu dispozitivul de pacalit calculatorul (acel condensator)?
cu proba, bineinteles

[email protected]

sunt din bucuresti

nu am reusit sa pacalesc eroarea aia sub nici o forma.merg puse fara probleme numai in interior

All times are GMT +2. The time now is 00:04.

- Copyright 2026 4Tuning