![]() |
Bara antiruliu Daewoo.
Care este mai buna? Cea dreapta sau curbata? Mai groasa sau subtire? De firma sau home-made? Metal sau aluminiu? De unde se poate cumpara? Sunt sigur ca la un moment dat v-ati pus cel putin una dintre intrebarile de mai sus...Acum astept parerile voastre.
|
Re: Bara antiruliu Daewoo.
bara antiruliu ? sau rigidizare sau cea de stabilizare ?
la care te referi ca eu le am pe toate puse ? |
Rigidizare ;) Sunt de pe Kadett?
|
deci :
1.cea de rigidizare este cea din capul amortizoarelor - si este facuta de un strungar (prieten de-al meu) special pentru daewoo nexia - am si la vanzare cu 120ron 2.cea de stabilizare este cea care prinde capetele de la bascule - este de kadett e 3.cea antiruliu este de daewoo nexia de 22mm in loc de 16mm cat are de fabrica cielo |
Poate poate mai gasesc vreun Kadett pe la dezmembrari...
|
cu cea de rigidizare nu vine nici o masina din fabrica, deci cum ai purtea sa gasesti la dezmenbrari ?
|
Am zis eu ca ma duc sa caut de rigidizare?
|
Salut Serban!
Strungarul tau ar putea sa faca si pentru Tico o bara de rigidizare si/sau de stabilizare? |
pai exact asta ai scris la postul cu nr.3 :D
"Rigidizare Sunt de pe Kadett?" |
@quick_5hifter - cu siguranta poate face orice din metal, numai sa-i dam dimensiuni si eu as vrea sa-mi fac pt ticalosul meu, cauta si tu pe net si voi cauta si eu ceva dimensiuni
|
Quote:
|
deci nu prea sti ce vrei, nu-i asa ?
|
Serbane, cred ca le-ar vrea pe toate... ca noi toti, de altfel :) si Snappy a vrut sa zica acelasi lucru ca si tine, dar cred ca a gresit din cauza vitezei :D
sa adaugam la lista ta bara de rigidizare (intre captele amortizoarelor) pt spate. probabil ca, la fel, poate fi "home-made" sau de kadett e. |
urmeaza si aia in scurt timp, te anunt cand GEO.
|
serbane, eu as vrea atat de multe... si banii sunt mereu insuficienti :( o sa le fac usor, usor, pe rand... acum incerc sa rezolv cu banii pt faruri, pe care o sa le iau sigur ca ma omoara astea stock :rolleyes2
mai vorbim ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning