![]() |
Bugatti EB 16.4 Veyron
Cu totii stiti de aceasta masina .. mai nou au aparut si filmuletze. :wink:
|
filmuletzele maine ...
|
atunci mai ashteptam :)
|
Imi e frica sa intreb cu ce sunt filmuletele... Demaraje ? Burn ?
|
|
Nu stiu altii da eu cred ca Bugatti Veyron e cea mai tare masina dpdv al performantei....
Deja trecem la categoria nave spatiale. Nu are concurent nici o masina non tuned, non race prepped.... |
dar sincer acum .. vazand filmuletele astea am ramas putin cam dezamagit .. uita-te cum sare pe circuit .. nu shtiu .. e ceva ciudat nu ?
|
sincer sa fiu mie nu prea imi place masina asta este frumoasa dar sunt altele si mai faine si mai tari :D 8) :D
|
In sfarsit am vazut si eu filmele si pot spune ca sunt putin dezamagit. Masiuna arata beton. Insa ce s-a filmat a fost mai mult o plimbarica decat o cursa... Nu se evidentiaza performantele extreme.
PS; Mi-a placut eleronul autoreglabil. |
Intradevar e cam cocalar ala care il conduce nu ii da in ea ca nebunu'...
dar sunetul din filmuletzul 2 .... uuuuuu :twisted: .... quad turbo si SE AUDE! |
Momentan cei de la Bugatti(VW) au probleme mai mult decat mari:))
Asa laudata a fost o masina mai rar, mai proasta si mai rar:))) Se pare ca sunt fortati sa puna viteza maxima la 330Kmh. La viteza mai mare masina isi ia zborul si aterizeaza des pe acoperis. Au enorme probleme cu aerodinamica(facuta de designer-ul de la VW). Au avut prototipuri facute si de Pininfarina dar nu au acceptat.Problema aceasta a avut-o si Audi TT.Numai ca aici era vorba de viteza mai mica. Se pare ca sau facut de rahat cu Bugatti lor,pacat ca masina are potential mare...insa nu si aerodinamica pt.asa putere. |
da asa se pare mie oricum numi place masina, de mers peste 400 km/h nu cred ca vor reusi nici nu ai unde sa mergi cu asa viteza :D :D :D
|
momentan nu reusesc sa mearga cu ia nici pe circuitul de la Nardo.
Pt. cei care nu cunosc circuitul, este un circuit inclinat . |
da stiu de nardo acolo au mers cei de la mtm cu audi tt bimioto 371 km/h!!!!! si cu un rs4 cu 602 cp 330 km/h :D :D :D
|
Am si eu testul acasa si inregistrare pe video.
A fost si un Lotus Elise cu motor de RS4 dar sa stricat motorul la 287 Kmh.Au promis ca la anul se prezinta din nou. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning