![]() |
LA MULTI ANI MONICA (CBR)!!!
LA MULTI ANI MONICA SI SA NE TRAIESTI!!!
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Re: LA MULTI ANI MONICA (CBR)!!!
Quote:
|
la multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti din partea mea, a lu' andreea si am MR Craiova.
|
La Multi Ani si tot ce iti doresti!
|
La Multi Ani!!! si multa sanatate!!!
|
La multzi ani si tot cea ce-tzi doresti [in frunte cu realizarile legate de Forduletz :P ] ;) !
Bafta ! :peace: |
Re:
La Multi Ani si din partea mea tot ce iti doresti .
|
:tenisclap LA MULTI ANI!!! Sati dea dumnezeu tot ceti doresti in viata, :blahblah: :blahblah: :blahblah: .La multi ani :peace:
|
Va multumesc mult mult!!! Mi-ati facut cea mai frumoasa supriza... am ramas fara cuvinte - m-ati facut sa ma simt extraordinar !!! Nu ma ashteptam, sincer. Fara sa exagrez - a fost cea mai frumoasa zi de pana acum!!!
Multumesc in primul rand lui Micutzu', Cris si Raz, Ana si Geo, Mona si Rusu, Monik si Synkro, Toba, John, Lacatus 1 si 2 :lol: , Catalin GSI, Luci si Cristina, si daca am uitat pe cineva - va rog sa ma iertati. Merci mult Bub-u si Andreea si MR-ului Craiova pentru urari, si tuturor celor care s-au gandit la mine. Imi pare rau ca unii nu au putut ajunge sau ca unii nu au shtiut ... dar ... promit - La anul o vom face si mai lata!!! Va pup pe toti si va multumesc din suflet pentu tot!!! URS - 4EVER Monica MR!!! |
LA MULTI ANI!!!!!brigada noastra iti ureaza sanatate ,tot ce iti doresti...si un 330ci...JHON<LACATUS1, LACATUS 2,EMIL,OMAR,MIHAI AUR...
|
Re:
Quote:
SH-alta data, sh-alta DATA ... O S-O FACEM SI MAI LATAAAA!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
- Copyright 2026 4Tuning