![]() |
Ferrari F430 RACE by Novitec Rosso
20 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...04ab9d009a.jpg
Ferrari F430 RACE by Novitec Rosso "Foarte mult" devine "cam putin" pentru Novitec Rosso, care continua sa ne surprinda cu supercar-uri modificate pana la limita. Propulsorul 4.3L V8 de pe F430 a fost tunat cu doua superchargere care "promit" sa transforme bolidul intr-un avion de mici dimensiuni. Astfel, cei 656 CP ,pe care tot Novitec Rosso ii pusese acolo, au devenit 707 CP, "semnalati" la o turatie de 8350 RPM. Cuplul este de 712 Nm @ 6300 RPM. Novitec Rosso RACE Ferrari F430 atinge 100 km/h in 3.5 s, si are o viteza maxima de 348 km/h. Sistemul de racire, cel de franare si suspensiile au fost de asemenea upgradate, pentru a face fata bestiei albe. |
Re: Ferrari F430 RACE by Novitec Rosso
:shock:
...pur si simplu o capodopera....superb... |
sincer e super masina ....dar eu unu nu as modifica un ferrari...e frumoasa si fara modificari ;)
|
Prea tare..si dungile alea negre o face intr-un mare stil...si spatele e mortal...:X
|
o piesa de colectie
|
frumos.....
|
Aceasta Masina Reprezinta Perfectiunea .. No Comment !
|
pur si simplu PERFECT!!! :twisted::twisted::twisted:
|
mama cat de bine poate sa arate.......... superb...pur si simplu arata prea bine
|
Tati Tati,avionu'!!!!!!!!!!!!!!!
|
Tot mai mult as prefera unul original.....
|
chiar daca re mai putini cai........dar eu asa sunt de parere si cred ca multi voi alege la fel.....
|
prea marfa masina, vreau si io una :)
|
arata super bine, m-am saturat de rosul ala ferrari, parca e vb despre alta masina in alb arata superb !
|
e perfect. asa ar trebui sa fie un ferrari
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning