![]() |
Sbarro Pendolauto
4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...034bb1a856.jpg
Sbarro Pendolauto Compania elvetiana Sbarro s-a gandit sa adauge si ceva piper Salonului de la Geneva 2008, pe langa cel deja existent "in farfurie". Tehnicienii au prezentat Sbarro Pendolauto, care inclina sa fie o motocicleta, desi are patru roti si "bate" spre masina. Ei bine, Piaggio au lansat MP3 scooter-ul, incadrat lejer la sectiunea "Motociclete". Se spune ca aceasta ciudata masinarie ar fi mai sigura ca o motocicleta, datorita celor doua roti in plus, insa unii contrazic ideea preconceputa, spunand ca un "motor" pe 2 roti e sigur oricum daca e pilotat de cine trebuie. |
Re: Sbarro Pendolauto
imi place ideea...as da o tura cu el
|
Ok arata bine pare stabil dar ceva date despre motor si pretul ar fi de folos.......mie oricum imi place si pare usor de manevrat prin orasele aglomerate si üöine de gropi ca Buc :)) :)) sau o tura pe DN1 cine stie?!?!?!?!?
|
Acuzati mai sus am gresit...."orasele aglomerate si pline de gropi ca si Buc".....
Se mai intampla asa cand iti schimbi tastatura... |
e super ideea.. azi maine.. o sa vedem competitii, in loc de motogp atv gp :D suna bine.. si arata si mai bine :D
|
mie imi plac jantele!;;):))
|
jantele alea din policarbonat sunt fantastice
|
un atv de viteza....cam asta e din ce vad eu....
|
O DA !!!!!!!! Ce jucarie belea :D
|
pacat ca nu dau date despre motor
|
nu prea imi place..corcitura intre un quad si o motoicleta
|
Vreau si eu unu !!!:):):):):)
|
wow ce jenti !!! oare merg si la masini ? din policarbonat?
|
doamne ce frumos e:)
|
arata interesant :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning