![]() |
Calibra WOW
9 Attachment(s)
uitatzi o mashina calumea calibra tunata...
dupa mine este frumos lucrata... dar si multzi bani bagatzi... savuratzi si voi pozele... |
1 Attachment(s)
:shock:
|
stiam doar cateva ,ceasurile de bord nu se prea potrivesc ,scaunele sunt bstiale ,volan sukar exterior super( da ce o avea sub capota??)
|
sincer imi pare rau dar date tehnice nu am...
in orice caz am ramas mut cand am vazut-o pe net...! |
masina asta e super veche
intr-adevar e superba, dar cred ca marea majoritate o cunosc deja :wink: |
multa munca...de calitate...arata..hmmm...sa zic ok...asta pt k nu e genul meu de masina....personal nu prea imi place...dar merita apreciata intradevar.
|
sunt cam vechi pozele :)
ceva nou ?? |
imi cer mii de scuze...
nu am stiut ca stitzi pozele... eu totushi le-am pus pentru cine nu stie... :wink: |
E super-tare,dar e cunoscut :P
|
Off-topic; Bai alexutu e clar k ala despre tine vorbea,dar cred ca stii cum e treaba cu astia care vor sa te injure si ca sa te injure fac un nou user si te injura cu el...parerea mea e ca nu merita sa iti bati capul cu el,dar io zic sa nu il lasi sa scape! :evil: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
daca vbea cum mine este un foarte mare retard ptr ca se contrazice singur |
fatza e cam...mertz si cu prea multe faruri. in rest e ok, spatele e foarte frumos iar ceasurile cam neinspirate.
edit: mmm, acu am vazut ca are hud, o treaba foarte faina. |
deci se poarta si la ei dacii cu bot de BMW
omuletu` a vrut SLR, da` nu a rusit sa se bage pe lista de asteptare asa ca si-a modificat calibra. nu spun ca nu arata bine, dar e copiata dupa alta marca . in schimb interiorul e super tare :D scuza lipsa originalitate de la exterior |
VAD MULTA LIPSA DE BUN SIMT AICI. CINE ESTE DANIEL SI DE CE-SI PERMITE SA VORBEASCA ATAT DE URAT DESPRE PAREREA CIVILIZATA A ALTEI PERSOANE? VOI MILTA IN CONTINUARE PENTRU CUNOASTEREA MEMBRILOR DE PE FORUM SI INGRADIREA POSIBILITATILOR GENERALE DE EXPRIMARE ATAT TIMP CAT E VORBA DE NECUNOSCUTI. DE CE SE AJUNGE LA ASTFEL DE REPLICI? NU VREAU SA MAI STERG GUNOIUL DE AICI, CINE-L GENEREAZA SA SI-L PASTREZE, IAR PE CEI JIGNITI FARA VINA, II ROG SA SE CONCENTREZE SI SA NU INTRE IN ACESTE JOCURI MURDARE, IN CARE CHIAR EU DE MULTE ORI AM FOST IMPLICAT. exista mult prea multa micime si nu ma refer la acest caz, poat cel care a vorbit urat aici prezinta doar un caz singular nemaigresind in alta situatie. |
e reusita masina si imi place ca seamana cu un mertz...sunt convins ca sub capota toarce un motor suparat :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning