![]() |
ajutor pentru cumpararea unui subwoofer
dispun de 5 mil,am un logan,amplific cu un dls-ra 50,si imi doresc un subwoofer cu un bas lovit,...va rog frumos un sfat...am avut un hertz es-300, si nu prea mi-a placut...multumesc
|
Re: ajutor pentru cumpararea unui subwoofer
hai baieti cu o parere....ca nu musca
|
Quote:
|
ce nu ti-a placut la hertz ???
parerea mea e ca ar trebui sa-l incerci pe un monobloc ;) dls-ul nu poate sa "duca" sistemul pe care il ai (dupa cate stiu eu up6 , t595 si hertzu' din discutie ) |
[QUOTE=_vrx_;1404343]ce nu ti-a placut la hertz ???
parerea mea e ca ar trebui sa-l incerci pe un monobloc ;) dls-ul nu poate sa "duca" sistemul pe care il ai (dupa cate stiu eu up6 , t595 si hertzu' din discutie )[/QUOTE greutatea, nu mi-a placut...in rest ok...am incercat niste jbl-luri, varza...vreau unul bun si usor,...multumesc vrx....am si eu un fix cu greutatea |
Poate daca ne dai mai multe detalii despre ce ai vrea ,si cum ai vrea sa se se auda ,si ce masina ai.........detali....atunci vom incerca sa te ajutam....!!!
|
Quote:
Multumesc! |
hai baieti ...un sfat, ceva?
|
Bass-ul "lovit" de care vorbesti tu e posibil sa fie mai mult treaba difuzoarelor din usi, si nu a subwooferului :)
|
Lil' D are dreptate tu cred ca vb de kick-bass, cam ce ai dori tu cred ca ar fi ceva in incinta BP. Asculta si tu asa ceva si vezi daca se aseamana cu ceea ce doresti.
Bafta. |
am avut o vreme problrma ta, lipsa kick-ului, opreste tot si lasa doar subwooferul si ai sa auzi ce poate reda el! pe urma o sa-ti dai seama ca el nu prea poate reda bass ci doar subbass responsabile de asta sunt difuzoarele din usi, o pereche sau doua mai bine dar montate in usile de fata! smecheria e sa-l lasi pe subwoofer singur nu cu ovale pe spate sau medii, doar el filtrat bine si dat incet doar ca un contur si o sa ai senzatia ca cele din usi fac tot... cand e reglat bine bine ar trebui sa nu poti sa-l localizezi, hai bafta ca am scris prea mult...
|
Vezi ca postul e de anul trecut..nu mai posta doar ca sa faci nr mare de posturi..
|
am vazut cam tarziu anu...iar posturi nu ma intereseaza...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning