![]() |
Roţi de bicicletă vesele – zâmbete de 4.000 $
Roţi de bicicletă vesele – zâmbete de 4.000 $
Un designer londonez este responsabil pentru acest sistem de afişare cu LED-uri de pe spiţele bicicletei, intitulat sugestiv Joyrider. Efectul este posibil datorită unui microcotroller care calculează momentul aprinderii LED-urilor în funcţie de viteza roţii. Cunoscătorii ştiu însă că un asemenea sistem nu costă 2.000 Ł. http://storage0.dms.go4it.ro/media/2...joyrider-1.jpg Totuşi Joyrider este unul din cele 6 „obiecte de lux” care au fost vândute la o licitaţie caritabilă de la Institutul de Arte Contemporane din Londra, aşa că preţul a devenit irelevant. Mai mult, se pare că în această sumă au fost incluse două dispozitive, împreună cu bicicletele pe care au fost montate. http://storage0.dms.go4it.ro/media/2...joyrider-2.jpg |
Re: Roţi de bicicletă vesele – zâmbete de 4.000 $
mi se pare ceva total inutil si chiar nu e frumos...nu au ce face londonezii astia.
|
Tinand cont ca a fost facuta pentru o licitatie caritabila e un lucru bun :) dar altfel:chainsaw: ........
|
ma gandeam la o chestie....cum ar fi daca in loc de smile ar fi " alte chestii " ???
|
Mi se pare amuzanta treaba :) , mie unul imi place , dar 4 mii de euro ?
|
e funny...dar pretul nu e funny deloc:|
|
interesant ... dar 2.000 de lire e un pret destul de mare...
|
da cand treci pe langa unu cu o masina sub 4 mii de $ .. si ii zici .. iti dau bicicleta mea ... imi dai masina si mai pui ceva peste ;)
|
da sa vezi anunt vand bicicleta.....accept si schimburi + diferenta:))))))))))))))))))))))))))))
|
:)) va dau cielo`ul si inca 1000 euro pe asemenea bicicleta :P
|
Pentru un act de caritate mai merge :) ,dar tot nu prea imi plec cum arata :D
|
eu am vazut pe la TV puse chestii deastea pe jentile de la masina si din inauntru masinii, puteai sa iti pui o poza chiar cu fata ta si apoi poza aparea pe janta ...
chestii deastea sunt inutile.... |
tinand cont de scopul licitatiei pretul nu e exagerat.
ce-i drept, bicicleta in sine e scumpa, din punctul nostru de vedere, dar poate pentru altii e suma de cheltuiala zilnica asa.... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning