![]() |
Masina mea : Opel Kadett gsi 20xe
2 Attachment(s)
motor 20xe chiulasa cosworth-156 cai
suspensii bilstein cu tija groasa scaune sparco cutie F20 placute DS 586 |
Re: kadett gsi 20xe
poze si pret pt scaune?
|
un adevarat pocket rocket. e foarte tare masina. starea optica nu e prea buna, dar ma gandesc ca indoiturile nu au fost facute prin parcari ci pe circuit, asa ca se intelege.
|
Ti-am vazut/auzit masina saptamana trecuta. Frumoasa! Alte poze cu ea mai ai? :)
Ceva planuri de viitor? |
salut.poze o sa iti dau dar nu le vand.urmeaza sa il montez si pe al doilea.
|
indoiturile nu au fost facute de mine pablo. eu sper sa reusesc sa le remediez cat mai curand dar sa stii ca per total arata bine masina avand in vedere ce gsiuri umbla pe la noi. mai pun poze.
|
4 Attachment(s)
merci sonny! deocamdata incerc sa o aduc cat se poate de original si setez unghiuri de directie, frane si tot la ea sa imi placa complet masina. dupa aia cine stie poate o sa o alerg la coasta in viitor dar doecamdata o tin de strada si de cate un concurs pe ici pe colo.
|
motorul asta e cel original sau e luat de pe vreo calibra!?!
|
e original. intr-adevar exista pe calibre dar si pe kadett.
|
inca un kadett C20XE......smecherie de masina....apropos si la tine pleaca rau de bot cand pleci de pe loc cu ea tare?
|
dar la tine pe talon nu scrie 110kw?
k ai zis k ai 156 cai stock si 110 kw sunt 149.6cp........sau poate ma insel eu... |
salut. motorul e 20xe.are 6 cai fata de c20xe. nu stiu de ce au mai scos un model cu 6 cia in plus. in rest e identic cu c20xe. pe viraje daca pui gazul jos tare pleaca. dar la start sau in linii drepte nu. imi pleca inainte pt ca aveam probleme cu articulatiile pe fata si cu unghiurile dar acum e ok desi se simte putin o ridicare de bot la aceleratii. ce suspensii ai pe ea?
|
scrie 115 kw. 156.4 cai.
|
faina masinutza ai....
;) |
Quote:
avem chiuloase diferite aici e diferenta.... uite adresa mea de mess sa mai vb ph88bas |
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning