![]() |
Audi TT 2.0 TDI quattro
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e6f5161523.jpg
Audi TT 2.0 TDI quattro Geneva '08-In ultimele luni, Audi a lansat doua modele diesel, R8 V12 TDI si R8V12 TDI Le Mans. Audi TT 2.0 TDI quattro este propulsat de un motor 2.0L turbo diesel, care produce 170 CP si un cuplu maxim de 350 Nm. Cutia este una manuala in sase trepte si transmisie AWD, aducandu-ne aminte de legendarul Quattro. |
Re: Audi TT 2.0 TDI quattro
un 2.0 TDI este si pe VW numai ca acolo e 4motion, deci cred ca e cam acelasi lucru..oricum cred ca face fata TT-ului.
|
gunball, vorbesti din vise
exista 2.0TDI si cu FWD (stii ce inseamna, nu? ) pe VW. de 140 cai. exista si 2.0TDI pe VW de 170 de cai. Golf GT. nu, nu e cam acelasi lucru intre cel de 140 si cel de 170. diferente sunt mari..dar nu e la fel. normal ca VW si Audi care fac parte din acelasi grup sa imparta motoare, nu? aici comenaza masina, designul, ca vad ca la motoare ne pricepem toti .......... si nu, un 2.0TDI de 140 de cai nu va face fata unui 2.0TDI de 170, mai ales ca un TT e mai usor . |
Frumos TT-ul ..
|
arata super bine
|
Foasrte frumos in poze ,dar si mai frumos in realitate.TDI - BENZINA?NU MAI CONTEAZA
|
nui sta bine in alb.. in rest e superb... simplu, arata bine...
|
are acelais motor de pe
-octavia rs -golf gt acum si pe tt... masina e bijuterie dar pe diesel parca totusi sa vezi o masina de genul asta buburuza de fitze si sa se auda un "huruit" de diesel de sub capota.... |
pacat ca e TDI....si pacat cu albu ala pus pe ea...ca in rest e masina...
|
eu zic sa ascultati o ultima generatie de TDI, 3.0 de pe A5, de exemplu si dupa aia sa vorbiti ;)
|
Mama vorbesc copii de se dau cu bicicleta despre masini... mor cand aud dinstea.
chiar e ff tare audi tt tdi pt cineva care vrea o masina sportiva de consum decent :) chiar mi-ar placea una ca asta. |
Quote:
|
Quote:
|
Vorba lui TIR Arcada daca vrei consum decent merita TDi si daca ai tu bani multi i-ati si cu motor de 7.2 Hemi nu de 2.0 !!! iar in legatura cu culoarea aia alba e szooper marfa e mai trendi acum da de tu esti mai demodat
|
inteligentilor:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning