![]() |
NSL - mars de comemorare a victimelor din Spania
Astazi 13 martie 2004 orele 18 NSL organizeaza un mars de comemorare al victimelor atentatelor din Spania.
Cine are placerea este invitat sa ni se alature astazi la ora 18 in Herastrau in parcarea de la Pescarus. Mai multe detalii la nr de telefon : Micutzu - 0723952766 Florica - 0721731111 |
Citat SEBASTIAN:
Quote:
|
Doamne cum poa sa faca cineva asa ceva semenilor? :( :(
Cum poti ma nene sa omori pe cineva intentionat? :( :( Eu nu pot sa ma impac cu ideea :( si nici nu va dati seama cat de rau imi pare ca de abia acum vad topicul 14 martie 2004 Dupa parerea mea si sper ca si parerea voastra asa oameni nu ar trebuie sa existe Condoleante Spaniei |
Eu zic ca este ceva cu data de 11
11 septembrie (USA) 11 martie (Spania) prea se leaga :( :( :( :( :( sa dea D-zeu sa nu se mai intample |
Condoleante...
p.s. nici eu n-am mers k sunt la truda... |
imi pare rau ca nu pot fi alaturi ca prezenta...dar suntem cu totii alaturi de familiile celor trecuti in nefiinta...sufletul nostru este alaturi de ei... si desi cuvintele nu inseamna nimic....CONDOLEANTE
|
Desi nu este o ocazie festiva, nu avem de ce sa ne bucuram, eu am facut-o. Am vazut la televizor marsul organizat de A.S. No Speed Limit si am ramas impresionat de solidaritatea dovedita pentru romanii ( si nu numai ) decedati/raniti in atentatele din 11 martie.
Dumnezeu sa-i ierte pe cei decedati si fie ca acolo unde sunt acum sa le fie ceva mai bine decat in viata anterioara, iar pe raniti sa-i aiba in paza Sa. Condoleante familiilor indoliate! |
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Chiar nu pot crede ca asemenea animale care au facut acest rau li se mai poate da dreptul de a trai! CONDOLEANTE pentru familiile ROMANILOR decedati la MADRID
|
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! :cry: :cry:
Aia care au facut treaba asta ar trebui....nu omorati chinuiti pana ar muri! :x Condoleante familiilor indoliate ! |
26 Attachment(s)
condoleante si din partea echipei 4tuning.ro
va prezint in continuare un reportaj foto la care nu cred ca mai trebuie sa adaug cuvinte. |
Condoleante familiilor indoliate....
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei care au trecut in nefiinta.. :( :( :( |
:( :( :( :( :(
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca Ce pot sa spun sper doar k acestor evenimente sa nu le mai urmeze NICIODATA altele de genul! si felicitari pentru solidaritate celor ce au vrut si au putut fi prezenti la mars. |
:D
Eu cand am ajuns deja plecasera toti :( :( :( :( !
|
felicitari baieti pentru initiativa.
Respect |
aia nu ar trebui sa stea intre noi ,ei nu sunt oameni
si au fost atacati pt ca au sustinut lupta impotriva terorismului chestia asta da de gandit adica uitativa ca multi romani au fost atacati in trenuri si noi am sustinut america si acuma incep sa atace prin europa oare cine e urmatoarea tara? este un mare semn de intrebare :shock: :shock: daca ei au atacat ca sa fac victime si in randul spaniolilor si in randul romanilor? si nu cred eu ca a fost eta ci astia lui osama ca au fost prea sangeros si prea organizat eta ataca politicieni si politisti ,ei nu fac victime nevinovate (civili) in schimb osama ataca chiar oamenii nevinovati cica in numele lui d-zeu lasa-ne |
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning