Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Concept Fireblade by Idries Noah (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/69618-concept-fireblade-by-idries-noah.html)

Ed_Crane_1983 04-03-08 13:36

Concept Fireblade by Idries Noah

4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d422345d74.jpg
Concept Fireblade by Idries Noah

Idries Noah e responsabil si pentru proiectul F250, pe care l-am vazut acum ceva timp. De data aceasta, ne prezinta conceptul Fireblade, inspirat, potrivit creatorului, din modele ca Shelby Daytona, Corvette Stingray si Gilette Vertigo. Teoretic, acesta ar urma sa fie propulsat de un V8 6.1L.

Marius_mym89 04-03-08 14:02

Re: Concept Fireblade by Idries Noah

hmmmm....nu arata rau dar pare cam masiva asa....imi place capota aia din sticla (sau ce o fi )....si totusi cum zice ca se numeste....Fireblade.....nu am auzit de marca asta.....(daca o fi marca)....

DeMeN7u 04-03-08 14:12

Interesant conceptul .. dar nu ma prea incanta asa de mult

Bogdan_ozzy 04-03-08 14:30

Ce spate "tuguiat" are .. si la motorizare .. poate puteau sa urce putin mai sus de v8 ,pentru o astfel de masina

foss 04-03-08 14:43

NU am cuvinte sa descriu doar WOW pot sa mai zic si sa belesc ochii c e superba masina mai agresiva nu am mai vazut de mult!!!!WOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOW WOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWO WWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWW OWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOW WOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWOWWO WWOW
MSTO

foss 04-03-08 14:47

NU pot sami deslipesc ochii de la ea!!!CE ma fac????Cred ca mam indragostit!!!!

adut 04-03-08 14:50

ce forme poate sa aiba....:???:
nu am mai auzit de marca asta iar si a facut cine stie ce bogatas maina proprie......bvo lor:D

xtrim 04-03-08 16:49

The BatMobile ! :D wow ce suparata e ! :D

Jok3r K10 04-03-08 17:05

Masina arata destul de bine da nu o sa faca asa multa senzatie ....parerea mea:evil:

maryo86 04-03-08 18:32

Nu-mi place!!! Imi era teama de momentul in care masinile o sa arate din ce in ce mai mult cu UFO-urile!!!

vlad_strumph 04-03-08 18:51

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 1399170)
Ce spate "tuguiat" are .. si la motorizare .. poate puteau sa urce putin mai sus de v8 ,pentru o astfel de masina

puiule,ala e motor Hemi standard...ca informatie pentru tine,motorul Hemi e cel mai usor de modificat si cel mai fiabil motor din lumea ,cel putin din lumea americanilor...

ady_dl3 04-03-08 19:07

ba asta e ambitia unui designer...da mie numi place deloc...nau un rost mashinile astea

ArCaDa 04-03-08 19:20

Quote:

Originally Posted by maryo86 (Post 1399668)
Nu-mi place!!! Imi era teama de momentul in care masinile o sa arate din ce in ce mai mult cu UFO-urile!!!

Sustin...si ce numai suport la ate masini e ca au ceasurile pe mijloc...si in fata volanului se vede prea aiurea....urat :| ori ai ceasurile in fata ori stai sa belesti ochii in alta parte..:)

gunball 04-03-08 19:55

a iesit o "corcitura" foarte frumoasa...

Bogdan_ozzy 04-03-08 20:20

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 1399718)
puiule,ala e motor Hemi standard...ca informatie pentru tine,motorul Hemi e cel mai usor de modificat si cel mai fiabil motor din lumea ,cel putin din lumea americanilor...

Oule,daca tot vorbim asa.. motorul hemi de 6.1.se duce pana la 420 hp , si eu am spus ca poate se putea putin mai mult pentru o astfel de masina ceva de 6.4 l care apare si pe Grand Cherokee SRT8 din 2009 - 2010.
Si in lumea americana este hemi .. ,dar pe total ca sa stii si tu cel mai fiabil motor a fost de la bmw M10, patru cilintri 1,8 l a fost cel mai fiabil motor ever (1500 CP scosi din blocurile standard in f1 in anii 80 multe motoare in funtiune si azi pe ursuleti )

Poti sa te exprimi mai frumos de acum ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:55.

- Copyright 2026 4Tuning