![]() |
Clio B 2 Hatchback
3 Attachment(s)
ineputul,continuarea si sper ca nu e sfarsitul :D
ce a fost adaugit/modificat : - tablele de 14 schimbate cu jante de 15 - airboxul vechi schimbat cu filtrul con (da,mananca mai multa benzina dar merita sunetul :D) "to do" list : -modificat traseul admisiei ca se cam incinge acolo in spate -geamurile foliate (spate + fatza) -bara rigidizare check -evacuare -lasata 30mm din amortizoare + rigidizare check |
Re: Clio B 2 Hatchback
hai cu modificarileeeee
|
shut up ca inca mai am datorie la tine...de nu erai tu era deja cu 30 de mm mai aproape de gropi :D
bai vreau eleron..... |
2 Attachment(s)
up cu modificari:
lasata 30mm + intarire amortizoare ieri seara am terminat si cu bara (mersi adi) |
arata bine (dar pastreazo mai curata)....spor la modificari
|
frumoasa masininuta,pacat ca motorul este mic,in rest arata foarte bine,bafta in continuare cu modificarile:D
|
:twisted:spal-o bah.... cum poti sa pui poze cu stratu ala de 2 mm de praf pe ea? nici renoul meu nu e la fel de murdar:twisted:
|
mi se rupe inima sa o spal ca dupaia se vad zgarieturile...asa macar e in camuflaj de oras
|
foarte tare cum arata lasata, spune-mi te rog de unde ai luat arcuri, amortizoare etc si cit au costat eventual daca merg si pe sedan asta daca ai idee
|
am taiat din arcuri cu flexu... ;) e solutia care functioneaza pe orice tip de masina (in afara de cele cu arcuri pe foi si cele cu bare de torsiune)
|
there...am raspuns :))
si amortizoarele cum am spus sunt intarite(pt detalii insa pm lui adi) |
interesanta solutia dar acum vine intrebarea 2 cite spire ai taiat?
|
1 jumate parca...tot adi stie
|
ok in weekend inseamna ca sunt cu flexul pe masina
|
da vezi ca ideal ar fi sa iti lucrezi si la amortizoare...nu cu flexul
|
All times are GMT +2. The time now is 11:59. |
- Copyright 2025 4Tuning