![]() |
Ce masini sunt astea ???
3 Attachment(s)
:?: :?: :?:
:?: :?: :?: :?: :?: :?: Eu am gasit niste poze cu masini ciudate sau prea tunate ca sa-mi dau seama ce sunt. Asa ca daca puteti sa va dati cu parerea... |
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
hondare penultima este sigur un hyunday coupe.... si acum am si o nelamurire in privinta unei masini... ce dreaq e?
|
trabant :D
|
|
a 3a e un Innotech Mysterro,firma ceha,modelul a ramas in stadiul de prototip e incaltat de un motor GM de 5.7L-V8-la 500CP.
a4,cea in negru e o Honda Accord versiunea nord-americana dar antepenultima generatie(de recunoscut din poza cu spatele). a 5a cea in argintiu imi aduce a Ford Puma. |
pe ce in rosu n-o pot identifica si ultima de tot e un Civic Coupe penultima generatie(care a fost disponibil si in Europa).
|
cea rosie e tot un prototip, din '98, numele e deja acolo ;) : MCV CH4
V8, dublu supercharger, 5-600 de cai, dar destul de grea, peste 1900 kg. Ca sa vedeti cat a evoluat tehnica in acest timp, Koenigsegg-ul CCR lansat acum in 2004 are peste 800 de cai tot dintr-un V8, si are 1300 kg. |
2 Attachment(s)
Identificati si voi masinile asta daca puteti , eu unul nu am reusit :!:
|
Cea albastra este Mercedes de prin '95-'96.
|
Cum ti-ai dat seama ca e mercedes :?: :!:
|
Pai dupa stopuri si am vazut ca acolo in poza sunt numai Mertzuri.
|
a doua este ori o Toyota ori un Nissan, unul din modelele destinate pieteti japoneze (toyota mark II,, nissan cefiro etc)
|
moroso-shownshine110.jpg e un hiunday coupe (tiburon)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:46. |
- Copyright 2026 4Tuning