Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   "Almera Attack" - Nissan Almera (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/69529-almera-attack-nissan-almera.html)

RoSonic 03-03-08 15:50

"Almera Attack" - Nissan Almera

46 Attachment(s)
"Almera Attack" - Nissan Almera

Galerie foto cu un Nissan Almera modificat in Spania:

SHANE FORD 1805 03-03-08 16:00

Re: "Almera Attack" - Nissan Almera

chiar imi place

Ingerasul99 03-03-08 16:22

o culoare rar intalnita , din cate cred , un interior f frumos, superba masina , asta e tot ce aveam de zis .

tm_kata 03-03-08 16:27

foarte reusita... culoarea mai ales atrage ochii imediat

Drako4Life 03-03-08 16:39

Intotdeauna am zis ca Almera e o masina "stilata" ptr clasa ei, are forme, m-a impresinat mult plafonul care se prelungeste spre un eleron finut...oricum frumoasa stock...cea de fata, prea vrea sa iasa in evidenta, culoare frumoasa, arata bine, bara fata nasoala, nu i se potriveste, o fi fan Audi proprieteru, in fine...Interiorul, foarte tare, bord, scaune, fete usi...ce nu mi-a placut, "pufu" ala de pe plafon si unde a mai fost pus...zici ca si-a oporat pisica si a lipit-o de "elemente"...da, stiu stiu...se simte bine la atingere dar...nu'si are rostul aici...

gunball 03-03-08 16:43

masina e reusita dar culoarea e cea mai reusita...

UNLORD 03-03-08 16:44

Infioratoare masina si pe deasupra te dor ochii daca o vezi pe strada (de la vopsea)!

raptorx88x 03-03-08 17:08

sincer chiar arata bine masina si ca vopsea si kitu e bn realizat dar...singuru lucru care mie nu imi place e pufu ala de la boxe din spate si torpedou....in rest e super...

CHIRIAC_87 03-03-08 17:08

asa mai merge.misto japoneza

Fixius 03-03-08 17:39

la ce bani s-o investit in masina, putea sa se accentueze putin mai mult pe finisari, si sa puna niste jante mai mari, daca tot are suspensie hidraulica, si prea mula plasa in fata, iar la interior... treaca, mearga.. dar volanul ala e prea urat... si combinatie de culori la interior... e ciudata, partea audio... ma repet, la cat s-o investit in masina, putea sa puna si o line audio la un nivel mai inalt...
evacuare e sub orice critica....
in schimb imi place culoarea...

Marius_mym89 03-03-08 17:47

hmmm...in sfarsit ceva mai frumos de la spanioli....dar tot au o obsesie cu blanile alea la bord acolo....oricum per total arata bn..

morpheusmaster 03-03-08 18:10

testoasa masina :D

B-64-MVP 03-03-08 18:27

ce culoare le-a iesit nu-mi vine sa cred.......rupe verdele asta

golidix 03-03-08 18:38

tot respectu pt masina mai putin pt genti,blanitza aia de la haion si e naspa verdele ala fosforescent de pe portierele fatza... in rest arata super bine masina mai ales culoare e mortala

nutzuXXL 03-03-08 18:49

criminal paint jobul . imi place f tare . in rest , specific spaniolilor ...mai extravaganta

All times are GMT +2. The time now is 10:28.

- Copyright 2026 4Tuning