![]() |
2fast2real
1 Attachment(s)
2FAST2REAL for hollywood este un film pe care il am si l-am vazut si mi s-a parut de 2 ori mai misto decat 2fast2furious ba mai mult a aparut si 2fast2real partea a 2 a si vroiam sa stiu daca cineva il are sau ptr. cine nu a vazut nici prima parte o sa pun un trailer ca sa vedeti cam ce se poate vedea in film :D (supertare)
|
mai multe detalii pe www.2fast2real.com
trailer-ul pe care l-a pus skmadtm este din seria a doua a filmului. prima serie a fost scoasa acu vreo doi ani. e mai mult un documentar despre cursele ilegale americane. sunt filmari de amatoi si puse sub forma unui film. |
vrem si noi filmul daca e tare .esti pe retea?
|
eu nu am filmul dar incerc sa fac rost de el. apelam regia :lol:
|
se pare ca e super tare filmu
de unde il putem lua ?! |
Pai filmul il am eu da prima parte a aparut acuma partea a doua daca il veti pe primul vb cu mine si se rezolva si da twety sunt pe retea in 9mai :D Garantez ca filmul e mortal :wink:
|
super.... ILEGALE SA FIE!!!!
|
Deci in concluzie cine doreste filmul sa-mi spuna si poate fac niste cd-uri si se aranjeaza !merita efortul de a va uita 1 h si 20 min !Se pisha pe 2fast2furious parerea mea :wink:
|
AM VAZUT FILMUL ARE UN DEFECT SUNETUL E MULT INAINTEA IMAGINII NUJ DC DAR FRATILOR STITI CUM E FILMUL MORI LANGA EL
SE URK UNU CU UN JEEP P 2 MASINI ....SUPER... INCERC SA FAC ROST IO DE EL DE LA UNU SI POATE IL IMPRASTIEM.....NU PROMIT ERA SI P UN SITE .... |
Re:
Quote:
hai salutare frate... lume noua! ps: skmadtm vreau si eu unu |
pai vezi tu cum faci frate momo sa iei legatura cu skmadtm sa iei cd-u
apropo pe cate cd-uri e? ai prima parte sau a doua? |
Ma io v-am spus am prima parte partea asta a doua care nu a aparut o cautam si eu de asta am si intrebat dar io nu stiam ca voi nu ati vazut nici prima parte !Ptr.momo nr meu de tel e 0722224574 sau poate ne gasim amandoi online si stabilim o intalnire :D .Hai ca io incerc zilele astea daca am timp sa fac poate 2 cd-uri si filmul e pe un cd 8)
|
@skmadtm@ te sun eu sambata si daca e aranjam noi ceva, bine?
|
Okas man ma suni daca nu sunt plecat sau sa fiu ocupat ne intalnim si ti-l dau .Raceri pana la moarte :twisted:
|
Tin sa fac un anunt important ! The movie has been delivered ! :wink: :twisted: :twisted: :twisted: Ilegale sa fie :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2025 4Tuning