![]() |
Motociclete extreme
1 Attachment(s)
Avem aici o motocicleta destul de greu de batut pe sfertul de mila :wink:
Dintre specificatii: - 32o cai - 2o8,7 kg - 4o2,3 km/h vit. max. - 1/4 mila - 9,8 s Comments: This bike is hand crafted and production is limited to 5 per year. The Y2K is powered by a Rolls Royce Allison gas turbine engine running on diesel fuel. Try to imagine 0-200 mph in 15 seconds!! |
3 Attachment(s)
Nice motocicleta...
Dar eu zic ca e mai extrem un motor cand are asa ceva pe el... :lol: :lol: :lol: Nu sti cum te uiti unde nu trebuie si pierzi controlul... Glumeam, bineinteles... Motorul este super, dar daca numai 5 bucati se fac pe an, va dati seama cat 500.000 $$$ o costa... |
:D
Era una deaia gabena in Torque era argintie !
Nu credeam ca exista ! |
...nu stiam unde am mai vazut-o ...asa e ....e una argintie in Torque..de alearga ala la sfarsit cu ea :D
|
:D
Exact aia era !
|
sha..sunt skyline care scot pe 1/4mile ..sub 9 sec.. :)
|
Re: Motociclete extreme
Quote:
e aproape cum zic ei acolo, dar monstru cica prinde 227! mile in 15 secunde...ceea ce inseamna 365 kmh ......ia zi domnu cata cum era cu skylinele??? http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=20204 ctiti jos Comments: 0-227 mph (0-365 km/h) in 15 seconds, this bike needs no other comment!! AND it's street legal, adik te astept la vara cu una din asta nea cata :twisted: 8) |
1 Attachment(s)
si inca un monstrulet mai eftin cu doar 260 cp si motor de 2.0 litri
Comments: The top speed of this mighty bike is electronically limited to 250 km/h, which may help keeping the owners alive. This bike's power is immense!!! no comment :twisted: |
:D nu stiu sincer cum ii cu motoarele..astea..eu unu nam auzit de ele..dar stiu ca exista skylinuri..care detin recordul de la 0-300 ..sunb 13...sec..si v/max..de peste 380 km/h..dar nu vreau sa deschidem..iara subiectul..asta cu masini vs..motoare..ca nare rost..va dura la nesfarsit... :D
|
Cunoscatorii stiu asta:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ceva \"vechi\" acum dar vad ca se tine destul de bine prin topuri :wink:
2003 Dodge Tomahawk Concept V1o, 8277 cc, 2 viteze (tare si foarte tare :D ) 5oo de cai la 56oo rpm Viteza maxima: peste 483 km/h Acceleratie: o-6o mile/h(96,5 km/h): 2,5s |
da mah, e faina da ru nu cred... :D
|
1 Attachment(s)
O alta motocicleta care merita vazuta !
Engine Size: 1300cc Transmission: Manual - 6 Speed Cica ar fi interzisa in Europa :?: oare :?: |
Cum sa fie interzisa in Europa???
Numai la SIAB, anul trecut, s-au vandut vreo 3 :wink: |
baieti, superbe motoarele .... dar .... \"eu tin cu masinile\" :D:D
offtopic: am un amic bun care vrea sa-si cumpere un motor...preferabil de 250cc... vinde cineva ceva ? :D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning