![]() |
TunerWar 2008 @ Harrisburg
179 Attachment(s)
TUNERWAR 2008 Vizionare placuta ;)!Data: 16 Februarie 2008 |
Re: TunerWar 2008 @ Harrisburg
cele mai ***** masini si motoare da golfu ala e moartea mea.. si galeben.. mori langa el:dribble::dribble::dribble::dribble::dribble:
|
Super masini!!!! E si m3-ul acolo!!!! Superb!!
|
Doamne ce frumos :shock:, foarte tari sunt: pontiacul gto , golfu galben , rx-7le carbon dar si celelate ..... astea mi-au atras atentia:-)
|
oi traii si eu sa ma pozez langa o masina dasta???:((:((:((
|
cand ma fac mare acolo o sa-mi expun si eu masina................................in parcare:-P:-P ce credeati????:-?
|
foarte tare....golfu e cel mai tare....si celalalte sunt frumoase dar unele sunt umpic cam incarcate..orcum smecher :-)
|
Nene nu mai pot stau de 20 de minute cu gura cascata ca fraieru si ma uit la fiecare poza si nu mai pot ma doare capu cat de marfa pot fi masinile astea si mai ales ce paintjob au pe ele .:dribble::dribble::dribble::yikes::yikes:
|
smecherieeeeeeeeeeeeeee
golfu ala galben e mortal......ala albastru e bataie de joc:)) |
deci m5-ul mov e superb, cat si de motoru ala hayabusa.... :D
|
sunt super masinile (in special BMW)
|
super....sa vedem si pe la noi asa ceva....ce vis frumos......PONTIAC-ul GTO e cu 10 clase deasupra la oricare din masinilea alea...
|
:yikes:ce nas da sa vad si la romania asa ceva poate la pensie :D golful galben smecher rau da nici rx-7,si sa nu uitam M-urile sooper belea:shock:si restu masinilor toate is ..no comment:lol:
|
Belea ! ! ! Masinile ca masinile , ca sunt super ....Dar paintjob-ul e criminal ! ! ! Multzi bani , multa munca si mult suflet toate la un loc rezulta cate o bijuterie de tuning :P :D ....
|
Un astfel d tuning show aj vrea si in Romania:P:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning