![]() |
Dacia Logan ... Got 2 Read This!!!
4 Attachment(s)
Quote:
pun pariu ca n`ati inteles nimix :) OK :) deci...o revista germana a auto a facu testul elenului cu o Dacie Logan :) la viteza de 65km/h a tras tare de volan si s`a intamplat asta ....vezi pozelele mai jos :) ... cei de la Dacia au spus ca nu comenteaza pt ca nu cunosc datele \"ecuatiei\"..pana nu vom primi un raspuns oficial facem ce stim mai bine :) SPECULAM :D P.S. voi adauga si reportajul de la ANTENA 1 :) ..pana atunci ...am sa caut date in continuare :) |
Ciudat , eram in logan la curba de la pescarush , luata cu 120 ...
nothing happend ... daca se intampla probabil nu mai scriam aici acum .. deci .. nush cum a putut ala s-o rastoarne , totusi mi se pare normal :D |
am vazut si eu stirea la tv, ce penibil, oricum din cate am inteles acele teste sunt foarte dure, dar totusi sa te rastorni cu masina la o viteza de nici 70km/h este absolut penibil ptr respectivul producator, indiferent care ar fi el
si merceds au patit la fel cu modelul A-Klasse, dar dupa acea intamplare au retras imediat modelul.... |
Re:
Quote:
|
ce fata are ala de la volan :lol:
|
articolul oficial....
http://www.adac.de/mitgliedschaft_le...30&location=32 dar e in germana :((....daca ne poate ajuta cineva:) |
Re:
Quote:
Problema principala nu a fost ca Loganul s-a rasturnat, ci faptul ca un stalp de rezistenta din dreptul soferului a cedat!!! |
traducere:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
este reportajul de pe antena 1...n`am avut chef sa`l comprim! sorry |
Impresionant Loganu ' ! :))
|
Quote:
Ce zi posesorii de Dacia.... X : \"Imi vine foarte greu sa cred ca acestea sunt rezultatele reale ale testului.Eu conduc Dacia Logan de cans s`a lansat.Am mers si prin oras,si pe afara.Am intrat si cu 180 la ora in curba si sunt intreg\" Y : \"Cred ca nu e tocmai situatia reala.Nu poate fi o masina cu probleme atat de mari.Nu m`a influentat in nici un fel rezultatul testului.Colegii mei de serviciu care conduc Dacia Logan m`au sfatuit sa`mi cumpar.Ei merg zi de zi si nu au descoperit probleme majore\" Z : \"Am auzit pe la televizor de testul realizat de nemti.Nu prea ma intereseaza ce spun ei.Am auzit lucruri negative despre masina iar eu am descoperit contrariul.Am vorbit si cu soferi de la firme care au condus masini scumpe si mi`au spus ca Logan e o masina buna\" W : \"Nu am auzit de acest test insa ma amuza rezultatul.Eu tocmai imi cumpar un Logan si chiar nu ma intereseaza ce au mai descoperit nemtii.Este o masina noua care poate fi cumparata la un pret rezonabil.Chiar si din punct de vedere al sigurantei mi se pare o masina reusita\" Ce zic cei de la Dacia... Reprezentantzii producatorului de la Pitesti afirma ca rezultatele testelor din Germania nu sunt concludente. \"Nu vreau sa am cuvinte deplasate la adresa expertilor de la ADAC,dar daca vrei sa rastorni un tanc poti sa faci si asta.S`au facut testari similare in Germania si Suedia iar modelul logan n`a avut absolut nici o problema.Tot ce pot sa spun este ca Dacia Logan a inceput sa deranjeze\",ne`a declarat Constantion Stroe ,vicepresedintele consiliului de Administratie al societatii Dacia - Renault |
1. Testul asta apare pe prea multe ziare si site-uri nemtesti. A se urmari linkurile date pana acum. Parca prea mare interesul pentru un automobil de doi lei asa cum sustin nemtii.
2. Apare in toate articolele intr-un fel sau altul remarca\" mai buna/sigura la acelasi pret o masina SH (nemteasca). Sa nu uitam ce piata au SH nemtesti (Europa de Est, cei mai putin avuti din vest) si care pe langa pretul brut al masinilor (bani care intra in Germania) mai aduc bani si din productia de piese de schimb. Vreau sa spun cu asta ca nemtii pierd bani si din scaderea cererii de Sh copy by Ake M-am uitat si eu pe poze : lipsa lampii de ceata pe partea stinga si faptul ca roata stinga fata nu are janta de aliaj (ca celelalte 3) arata clar ca masina a trecut mai multe socuri , iar cel mai tare chiar pe partea stinga fata . Oare cum era posibil sa se stie sigur ca , in urma primelor socuri , nu s-a pierdut din presiunea rotii, lucru care ar fi ajutat destul de mult ca janta sa \"agate asfaltul\". Ca doar nu au stat cu manometrul pe roti la fiecare 5 min ! Oricum , fara sa fac reclama Golanului , este clar ca s-a VRUT rasturnarea lui ! copy by Valeriu astea sunt niste observatii scrise pe siteul daciaclub de niste utilizatori,si mie mi se pare ca au dreptate |
DACIA! = Daca Ai Cap Ia Alta!!!!!!!
in fine...din punctu meu de vedere,loganu e pt cei ce isi doresc o masina noua,dar la bani putini.se pierde f mult la confort,la siguranta si la aspect... deci nu prea ai +-uri...zic eu... unchi'miu si-a luat logan,ieri l-a ridicat....vreau sa va spun ca nu ne-a anuntat...pt ca as fi sarit pe el sa ii caut MASINA...nu logan :lol: :lol: :lol: cand zic masina,zis opel astra g (classic) cu doar 1000 ioro in plus fata de pretu pe care l-a dat pe masina... poate am eu o gandire prea occidentala...eu asa consider,ca daca tot iti iei o masina..nu iti cumperi moartea!!! that's all i have 2 say about this shi...pardon,car! :lol: |
hmm dacia frate
da oricum sa incerce si cu a mea asa ca no sa reuseasca performanta LOGANULui :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning