![]() |
4TuningDAYS SMAEB RallyDAYS 15-16 Martie 2008 Bucuresti
1 Attachment(s)
4TuningDAYS 2008
o "simultana" cu SMAEB Locatie: ROMEXPO, pavilioanele 13, 14, 15 Data:15-16 Martie 2008 Locatia este perfecta, ofera toate conditiile organizarii unei expozitii la cel mai inalt nivel. Data este perfecta. In aprilie va fi cel mai mare summit NATO din istorie care va paraliza Bucurestiul, iar in mai este deja tarziu, sezonul e deja inceput, oamenii se intorc de la mare si cumparaturile se fac cu ce s-a vazut la 4TuningDAYS. Deci, 15-16 Martie scrie pe 4TuningDAYS... la ROMEXPO! Componenta Eenimentului: - 4TuningDAYS, - EXPOZITIA de Tuning, Racing, Car-Audio & Multimedia - SMAEB - Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti - Rally Days - Demonstratii auto-moto, cascadori, cerculete, burn-out, competitii pe atv si scutere. - 150 de masini modificate. Selectie drastica. Pana acum inscrise 100, dintre care 18 premiere. - Concursuri tematice de tuning, car audio (multe noutati aici) PROGRAM DE VIZITARE: Sambata 10-20, avand posibilitatea contractuala de prelungire pana la ora 23.00 Duminica 10-20; |
Re: 4TuningDAYS SMAEB RallyDAYS 15-16 Martie 2008 Bucuresti
pe cad ar fii plecarea.. ?? eu merg cu dupa.. am si in jur la 3 locuri sau 4 libere...
|
cine isi expune masina... cati mergeti in colo.. eu pe vineri dimineata tre sa fiu acolo.. daca vrea cineva sa vina.. mai repede sa ma anunte...
|
Stie cineva detalii legate de o eventuala posibilitate de acreditare pentru presa? Multumesc frumos...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning