![]() |
My Renault 18 Turbo Injection
10 Attachment(s)
Mam hotarit sa imi prezint si eu masina mea pe care am achizitionato de aproximativ o luna si la care mai e de muncit serios astept pareri sugesti si mai ales critici .
|
Re: My Renault 18 Turbo Injection
Salut! Masina arata bine dar parca pragurile si masca fata nu prea se potrivesc .Asta este parerea mea ,oricum conteaza sa-ti placa tie !Faptul ca este pe injectie este un lucru foarte bun ! Bafta!
|
mai mult pt injectie am cumparato .
|
arata bine masina cel putin din poze,iar faptul ca are si un motor pe masura o face si mai atragatoare.Fata nu prea imi place in rest meseriasa masina
|
ms pt aprecieri
|
foarte frumos
|
Aham ...nice car ...sa o stapanesti sanatos....o masina care va invia din morti:)...cat de curand pe strazile din Bucuresti!
|
1 Attachment(s)
bestia... este in grija mea! :)
|
adevarat masina sa vindut sa speram ca nou propietar o so ingrijeasca si mai bine ca mine .
|
din curiozitate care a fost pretul?
S-o stapanesti sanatos alex! |
E PREA TARE OMULE MASINA!!! SA O STAPANESTI SERIOS!!! ARE MARE MARE MARE POTENTIAL MASINA ASTA ASA CA VEZI CE FACI CU EA ;)
p.s.: bagai folie pe geamuri ;) coboaro din arcuri si atunci altfel o sa vezi masina ;) p.s.II: nu stiu cat de potrivite sunt jantele alea pentru ea ;)--e doar parerea mea |
multumesc de urari!
masina momentan este in lucru! prioritare au fost lonjeroanele.... acum are un alt regulator de presiune... si sper ca maine seara sa ii refac toata fata si urmeaza si turbina sa fie refacuta si planuri de vitor...urmeaza o noua vopsea! |
cine vrea mai multe detali ...pe mess
|
1 Attachment(s)
:) poze cu ce au facut alti
|
mi-am vopsit si eu fieru :D
|
All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2025 4Tuning