![]() |
Participanti/Lucrari primite pentru Virtual 4Tuning DAYS
Cei care nu va regasiti pe lista si doriti sa participati sunteti rugati sa postati ...
69WRX (non-brush) AdY9005 (mash-up) alex_maniacu_91 (mash-up) Andrey_113 (mash-up) BMWfan (brush) c i k y (brush) Ca$$ (mash-up) enth3os (brush) frost_dani (brush) Gorby (brush) hori_cutz_tuning (brush) keemo (non-brush) Kitros (non-brush) L33L00 (mash-up) maf (brush) Most_Wanted (brush) Nitro Customs (non-brush) no limits design (mash-up) Nubyan (non-brush) OmB* (non-brush, mash-up) Paul_ToNy (mash-up, non-brush, brush) Raresh (mash-up) rorika (non-brush) SodAbubble (mash-up, brush) Wlady (brush) * bold-atii sunt cei care deja au trimis lucrari ... |
Re: Participanti/Lucrari primite pentru Virtual 4Tuning DAYS
sal ,am trimis si eu lucrarea aseara.dar vad k ieri sa facut ultima actualizare.sunt la categoria (non-brush)
si daca se poate sa ma puneti si pe mine membru la virtual tuning,eu am dat joing dar inca nu mi-au acceptat cererea dar nici nu au refuzato/ |
Quote:
pt Vitrual Tuning Usergrupe ... vezi aici ... |
aq am trimis sieu lucrarile pentru V4T days........un update la lista cand se face??
|
gata am trimis si eu la mash-up
|
Gata si eu .......... :D
|
PIKONE CJ ... lucrarea care ai trimis-o la sectiunea Mash-up pentru Virtual 4Tuning DAYS a fost DESCALIFICATA pentru ca a fost facuta publica ... |
Stai stai stai ! Eu am trimis la brush !
rezolvat ... (patriotu) |
sal ,sa sti k eu m-am inscris la toate cele 3 categori de la 2d, adica la Brush ,Non-Brush si Mash-Up ,sa ma treci cu toate,am si trimis lucrariile, ms
|
SI eu particip ...nu prea am mai avut timp sa ma uit pe aici ....dar particip si eu la brush ! sper ca nu e prea tarziu
|
atata timp ca trimiti lucrarea pana maine la miezul noptii (cand ne transformam in varcolaci :lol:) e ok :D
|
particip si eu.......mai pot sa ma mai inscriu?
pana cand se pot trimite lucrarile? |
Quote:
|
ok.......ms
si ce trebe sa contina mailul in afara de alea 6 poze? nume,nick,telefon si mai ce? |
"Andrey_113"
yo am scris si sectiunea unde particip...... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning